Hirdetés

A Fox visszavette a Buffy jogait a Dark Horse Comicstól

|

A vámpírvadász kalandjai nem fognak folytatódni a jelenlegi képregényes formában.

Hirdetés

Hivatalossá vált, hogy a Fox döntésének köszönhetően már nem lesz több Buffy the Vampire Slayer (vagy magyarul Buffy, a vámpírok réme) képregény, legalábbis a Dark Horse kiadásában semmiképpen sem. A licencjogokat közel 20 év után vették vissza a Dark Horse Comicstól.

Hirdetés

A sorozat atyja, Joss Whedon a CBR-nek adott interjúban elmondta, hogy ez a döntés is befolyásolta abban, hogy készüljenek új Dr. Horrible füzetek - Whedon ugyanis most ezeken dolgozik a Buffy helyett.

"Más irányba szeretnénk elindulni a Dark Horse-szal. Főleg most, hogy a Fox több évtized után visszavette a Buffy és a Firefly licenceit."

- mondta Whedon. A Fox indokait sajnos nem tudni, de valószínűleg közrejátszhat, hogy remake formájában újra képernyőre vinnék a Buffy-t. Ezen kívül az is szóba került, hogy a Disney-vel kötött üzlet befolyásolta a döntést, egyértelmű megoldásnak tűnik, hogy a hatalomátvétel után a Buffy az ugyancsak Disney tulajdonban lévő Marvel kiadó füzeteiben folytatódjon. Persze ezt sem szabad biztosra venni, elvégre a Fox a Firefly estében úgy döntött, hogy a képregényadaptáció jogait egyből elpasszolta a BOOM! Studiosnak. 

Az mindenesetre már egyértelmű, hogy utolsó Dark Horse Buffy füzet szeptember 19-én jelenik meg, amely a Buffy Season 12 végét is jelenti. Sajnáljátok, hogy megszűnik a képregény, vagy inkább örültök, hogy készülhet a klasszikus sorozat remake-je?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)