Hirdetés

Tényleg újra összeáll a Jóbarátok gárdája

|

Valóban elkészíti az HBO a Friends Reunion Specialt, Courteney Cox és a csatorna is megerősítette a hírt.

Hirdetés

Több mint 15 éve várnak már a Jóbarátok sorozat rajongói arra, hogy kedvenceiket ismét együtt láthassák a képernyőn. Januárban elkezdtek szállingózni a pletykák arról, hogy az eredeti színészgárda tárgyalni kezdett az HBO-val, február elején pedig arról olvashattunk, hogy elvileg sikerült megállapodniuk. Most végre megérkezett a hivatalos bejelentés is. 

Hirdetés

A készülő Friends Reunion Special során a szereplők az eredeti helyszínen, a sorozatból jól ismert lakás díszletében ülnek majd össze, egy nem szkriptelt, különleges adásra. Nincs tehát forgatókönyvbe fektetve, miről lesz szó, kötetlen beszélgetésre számíthatunk, amin a teljes csapat, tehát Jennifer Aniston, Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, és David Schwimmer is részt vesz. 

A Monicát alakító színésznő saját Instagram oldalán tette közzé a remek hírt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

It’s happening... @hbomax @jenniferaniston @lisakudrow @mleblanc @mattyperry4 @_schwim_

Courteney Cox (@courteneycoxofficial) által megosztott bejegyzés,

Cseppet sem véletlen egyébként az időzítés, ugyanis a Jóbarátok sorozat epizódjai szépen lassan eltűnnek majd az összes streaming szolgáltató kínálatából, idén májustól pedig csak az HBO Max platformon lesznek elérhetőek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)