Hirdetés

Friss képen látható a Keaton-féle Batman vadonatúj szerkója

|

A The Flash rendezője osztott meg velünk egy fotót, ami alapján úgy tűnik, új jelmezben fog feszíteni Gotham őrzője.

Hirdetés

Épül-szépül a DC filmes univerzuma is, ami ugyan méretét tekintve meg sem közelíti az MCU-t, de azért készültek már hozzá egészen korrekt alkotások, és a jövőben még több folytatásra számíthatunk. Önálló filmet kap például az Ezra Miller által életre keltett Flash is, amiben ráadásul Michael Keaton ismét feltűnik Batmanként, és időközben kaptunk is képet, amin megcsodálhatjuk a denevérember öltözékének egyik fontos részét.

Hirdetés

A The Flash rendezője, Andy Muschietti az Instagramra pakolt fel egy képet, amin látszólag Batman új öltözéke szerepel. Ahogy az látható, a köpenyes igazságosztó logója szinte a megszólalásig hasonlít a Batman visszatér című filmben látott változathoz, de a szerelés többi részét elnézve nem kizárt, hogy Michael Keaton karakterét egy némileg átalakított páncélban láthatjuk majd.

A jelmezen lévő vér is jelenthet több dolgot, így még akár az is benne van a pakliban, hogy a The Flash időutazós cselekménye során valamiért picit durvábban bánik majd el Batman az ellenfeleivel, mint általában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha minden jól megy, akkor jövőre választ is kapnak a rajongók a kérdésekre, mivel a tervek szerint 2022. november 4-én debütál a The Flash a mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)