Hirdetés

Friss Oscar-díjas rendezőpáros dirigálja az új Star Wars-sorozat egyik epizódját

|

Most egy picivel még jobban várjuk az elvileg még 2023-ban a Disney+-ra érkező szériát.

Hirdetés

Daniel Kwan és Daniel Scheinert párosa összesen 3 Oscar-díjat zsebelhetett be a legutóbbi gálán a Minden, mindenhol, mindenkor című (Everything Everywhere All at Once) filmért, díjat kaptak a legjobb film, a legjobb rendező és a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriájában is - maga a film összesen hét szobrot vihetett haza, ezek közül ráadásul hat darab a "kiemelt" kategóriákban született, ilyenre korábban még sosem volt példa.

Az egyszerűen csak "Daniels" néven illetett rendeződó most egy egészen más világba, a messzi-messzi galaxisba is kiruccanást tett nemrég. Kiderült ugyanis, hogy ők rendezték az elvileg még idén a Disney+-ra érkező Star Wars: Skeleton Crew sorozat egyik részét.

Hirdetés

A Star Wars: Skeleton Crew szériáról egyelőre nagyon keveset tudunk, de az biztos, hogy szerepelni fog benne Jude Law. Fontos megjegyezni, hogy hivatalos bejelentés még nem érkezett a Daniels páros kapcsán, és úgy általában sem kötötték az orrunkra, hogy kik fogják rendezni a részeket, de a híreket megerősítette például a Variety is, szóval elég valószínű, hogy nem csak kósza pletykáról van szó.

Daniel Kwan és Daniel Scheinert
Daniel Kwan és Daniel Scheinert

A Skeleton Crew sorozat mögött egyébként az új MCU-s Pókember-trilógia rendezője, Jon Watts és Christopher Ford író állnak, kíváncsian várjuk a további részleteket a projekt kapcsán.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)