Hirdetés

Fullba nyomja a GTA-t a Való Világ 12

|

Nem csak ihletet merített a GTA-játékokból az RTL Klub, hanem konkrétan lemásolta azokat.

Hirdetés

Tegnap elstartolt az RTL Klub valóságshow-jának legújabb szezonja, a 12. szériával visszatért a Való Világ, ami immár az RTL+ streamingplatformon lesz követhető. Nyolcan költöztek be a villába azért, hogy megmutassák magukat, és persze nem mellékesen bezsákolják a főnyereményt. Ez így önmagában valljuk be, nem is lenne igazán érdekes számunkra (nem túlzottan tudja megemelni az ember vérnyomását 2024-ben az, hogy épp ki pörgeti a hímtagját részegen egy jakuzzi mellett, vagy bizonyítja más módon, hogy a közeljövőben nem a doktori disszertációjára fog készülni), viszont van egy olyan, elég masszív vonala ennek a Való Világ évadnak, ami mondhatni kiverni a gamerek szemét.

A Való Világ 12 ugyanis annyira erősen tolja a Grand Theft Auto hangulatot, hogy a fal adja a másikat. Egészen konkrétan a GTA: Vice City és a 2025-ben várható GTA VI vonásai köszönnek itt vissza, a pálmafák és a neonszínek kombójánál pedig sokkal, de sokkal többet emelt át a Rockstar játékaiból az RTL.

Hirdetés

Ahogy azt a következő képeken és videókon ti is láthatjátok, a villalakók teljes egészében a GTA rajzolt posztereit idéző "karakterképeket" kapta, sőt ha megnézitek a villán belüli különböző feliratokat, akkor az is látszik, hogy a díszlettervezők még a GTA-ban híressé vált fontokat is lemásolták, minden falra írt szöveg úgy néz ki, mintha azt a Rockstar grafikusai varázsolták volna oda.

Jöjjenek tehát első körben a karakterképek (az egyes grafikák között léptetni tudtok). 

Az alábbi videókban belülről is meg lehet nézni a villát, és bizony a falakon belül is tetten érhető a GTA-vibe (itt nézhetitek meg közelebbről az említett feliratokat is).

De itt még messze nem ér véget a sztori, ugyanis a következő promóvideóban GTA-karakterként irányítanak egy villalakót, ott van minden, aminek egy GTA játékban ott kéne lennie: életerőt jelző szívecskék, minimap, lootolt pénzösszeg.

Kérdés persze, hogy mindebből a Való Világ nézőközönségének mennyi fog leesni, de azért gamerként mindenképpen megmosolyogtató az, hogy kaptunk egy olyan "GTA-adaptációt", amire valószínűleg senki sem számított, és valljuk be, amit a világon senki sem kért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)