Hirdetés

Fullmetal Alchemist - akciódús előzetes érkezett

|

Befutott a Japánban decemberben megjelenő élőszereplős Fullmetal Alchemist harmadik trailere, amibe jó néhány látványos akciójelenet került.

Hirdetés

Manapság jó néhány élőszereplős anime-feldolgozásból kaptuk meg az első ízelítőt, de az egyikük, ami nem nyugaton, hanem Japánban készül, még idén a mozikba is kerül. A Fullmetal Alchemist harmadik trailere pedig elég látványosra sikerült.

Hirdetés

A főszereplő testvérpár némelyik ellenfele és az alkimisták támadásai például elég jól néznek ki, ezeken biztosan nem múlik majd az élőszereplős feldolgozás sikere. Emellett az alábbi kedvcsinálóban megleshetitek azt is, mennyire sikerült a film rendezőjének elérnie a célját, hogy az eredeti manga látványvilágát minél pontosabban átültesse a mozivászonra. A Fullmetal Alchemist december 1-jén kerül a japán mozikba, de a nyugati megjelenésről egyelőre nincsenek konkrét információink.

Nektek hogy tetszik ez a feldolgozás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)