Hirdetés

Furcsa gúnyában feszít Batman a Robert Pattinson-féle film új forgatási képein

|

A teljesen elmaszkírozott Colin Farrell ezúttal nem bukkant fel a képeken, de a címszereplő igen.

Hirdetés

Bár a Dűne késése miatt az eredetileg 2021 végére tervezett The Batman premierje 2022-re csúszott, azonban Matt Reeves projektje ennek ellenére alakul: persze közbeszólt nemrég Robert Pattinson megbetegedése, de az új Bruce Wayne-t a járvány sem tudja hátráltatni, és a színész pár napja már vissza is tért a forgatáshoz. A korábbi fotók sztárja egyértelműen a sminkeseknek és maszkmestereknek köszönhetően brutális átváltozáson átment Colin Farrell volt Oswald Cobblepotként, a mostani reflektorfényt viszont senki sem lopja el az ifjú Denevérember elől. 

Hirdetés

A stáb most éppen Liverpool egyik történelmi épületénél, a Royal Liver Buildingnél forgat, ahol a jelenetről készült fotók alapján valószínűleg éppen azt veszik fel, ahogy Batman Gothamet kémlelve akcióba lendül és a mélybe veti magát, hogy szétcsapjon a bűnözők között. Az alábbi képeken azonban valószínűsíthetően nem ő, hanem egy mindenfajta módon biztosított kaszkadőr végrehajtásában láthatjuk megelevenedni a jelenetet: 

Ha már semmi más nem jön közbe és sikeresen be tudják fejezni a munkálatokat, akkor a The Batman 2022. március 4-én debütálhat világszerte a mozikban. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)