Hirdetés

Fürdik a nosztalgiában a Jurassic World: Világuralom trailere

|

Nem meglepő, elvégre visszatér Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is.

Hirdetés

Hollywood egyik legnagyobb fegyvere a nosztalgia manapság, elég csak a Pókember: Nincs hazaút kirobbanó sikerére gondolni, amely valószínűleg nem vonzott volna ennyi nézőt, ha nem térnek vissza benne rég látott arcok. Nem spórol a Universal Pictures sem a visszaemlékezéssel, és a Jurassic World: Világuralom régóta várt előzetesében (korábban csak egy prológust kaptunk) megelevenednek a Jurassic Park filmekhez kötődő emlékeink, amire a magyar szinkron is rájátszik. 

Hirdetés

Amellett, hogy a mindent elindító John Hammond is megidéződik, végre felbukkannak a franchise-hoz visszatérő veterán túlélők, azaz Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum. Chris Pratt-tel, Bryce Dallas Howarddal és másokkal karöltve egy újfajta kihívás elé állítja őket a magának utat törő élet, elvégre a dinoszauruszok már az emberiség életterébe hatoltak, ami ökológiai katasztrófával fenyeget. Nézzétek meg, hogy mire számíthattok a Jurassic World: Világuralomtól, ami elvileg lezárja a sagát: 

A Jurassic World: Világuralom június 9-én kerül a hazai mozikba. Várós?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)