Hirdetés

Fűrész 8 - Jigsaw ismét játszani akar

|

Kiderült, hogy újraindítás helyett folytatódik a Fűrész franchise, méghozzá a megszokott főszereplővel.

Hirdetés

Noha a Lionsgate a 2010-es Fűrész 3D után kikötötte, hogy abbahagyták a szériát, most a CineStar beszámolója szerint mégis folytatódik a halálos játszma, ráadásul Jigsaw is visszatér.

A hírek szerint a Lionsgate döntéshozói elvetették a reboot ötletét és inkább a Fűrész 8 mellett döntöttek, amelyben folytatódik Jigsaw története. Ne számítsunk arra, hogy egyhamar a mozikban láthatjuk az újabb leleményes vérengzést, ugyanis a stúdió nem sieti el a dolgot, hagynak időt arra, hogy egy egészen más irányba mozduljon el a franchise és elkészüljön a megfelelő forgatókönyv. Ez akár egy 2017-es dátumot is jelenthet.

A szereposztásról és a rendező kilétéről nem esett szó, mint ahogyan arról sem, hogy 3D-s lesz-e a projekt, de a Jigsaw-t zseniálisan alakító Tobin Bell valószínűleg visszatér (bár hivatalosan még ez sincs megerősítve). Ti mit szeretnétek, miről szóljon a Fűrész 8?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)