Hirdetés

G.I. Joe 3 - Dwayne Johnson már biztosan visszatér

|

Sőt, úgy tűnik, hogy végre a film alcímét is kitalálták a forgatókönyvírók.

Hirdetés

Nem nagyon halad a harmadik G.I. Joe film készítése, és úgy tűnik, hogy a Paramount sem nagyon tolja előre a projektet. Egy dolog viszont biztos: Dwayne Johnson jelenléte.

Hirdetés

Hivatalosan is megerősítették, hogy Johnson visszatér a harmadik G.I. Joe mozira, mint Roadblock - a 2013-as Megtorlásban is őt alakította. Ezúttal viszont nagyobb szerepet szánnának a karakternek, így Johnson immár inkább főszereplőként lenne jelen.

Számos változtatás és újraírás után a szkriptekkel is halad Josh Appelbaum és Andre Nemec párosa, az is kiderült, hogy a G.I. Joe 3-at már Ever Vigilant alcímmel emlegetik. Bővebb infót sajnos nem tudni a moziról, még a többi szereplő kilétéről sem.

Ti mit vártok a G.I. Joe harmadik részétől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)