Hirdetés

G.I. Joe 3 - a stúdió még nem áll készen a Transformers robotjaira

|

Előbb-utóbb ütközhet a két széria, de egyelőre úgy néz ki, hogy a stúdió még nem készült fel a nagy összeborulásra.

Hirdetés

A sok filmes univerzum között a Hasbrónak is megvan a maga világa. A G.I. Joe 3 és a Transformers csapatai is egy világ részesei lehettek volna, de a stúdió még óvatos a nagy a összekötéssel.

A G.I. Joe 3 rendezője, D.J. Caruso a Collidernek tett interjújában elmesélte, hogy számára valami nagyon hiányzott az egészből, és hogy szerinte a Transformers robotjai jelentették a megoldást.

"Az én vázlatomban a film végén pontosan az történt, hogy a két világ találkozott egymással, de amikor ezt elolvasták, annyit mondtak, hogy 'mi erre még nem állunk készen'. Előbb-utóbb összehozzák majd a kettőt, és ez valószínűleg akkor történik majd meg, ha Michael Bay kiszáll a Transformersből."

Michael Bay volt a Transformers filmek rendezője a széria kezdete óta, de ő most leteszi a lantot a Transformers: The Last Knight nyári megjelenése után. Így már csak idő kérdése, hogy a G.I. Joe osztaga az autobotokkal lazuljon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)