Hirdetés

Megvan a G.I. Joe spin-offjának rendezője?

|

Úgy néz ki, hogy a stúdió tényleg el akarja kezdeni a melót.

Hirdetés

A Snake Eyes filmhez egy ideje már keresi a rendezőt a Paramount, és úgy tűnik, végre sikerült is találni valakit Robert Schwentke személyében. Őt leginkább a RED sorozat elindításáról ismerhetitek.

Hirdetés

A hírek szerint Schwentke leült tárgyalni a fejesekkel, de még minden nagyon korai stádiumban van. Az biztosnak tűnik, hogy a címszerepre új színészt keresnek, tehát nem a 2009-es és 2013-as G.I. Joe filmekben látott Ray Park fog visszatérni. A forgatókönyvért a Szépség és a szörnyeteg film írója, Evan Spiliotopoulos felel.

A Hasbro és a Paramount valami Bumblebee-szerű projektet szeretne kihozni ebből a filmből. Meglátjuk, hogy mennyire fog ez összejönni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)