Hirdetés

Letartóztatták egy híres anime stúdió elnökét, mert egy kiskorú félmeztelen képeit találták a telefonján

|

A Gainax stúdió az Evangelion sorozatáról lett híres, a letartóztatott Tomohiro Maki pedig október óta töltötte be az elnöki posztot a cégnél.

Hirdetés

Az 1984 óta fennálló Gainax stúdió több sikeres anime szériát is maga mögött tudhat, legnagyobb sikerüket azonban az Evangelion franchise hozta meg nekik, amely több mint 476 milliárd forintnyi bevételt termelt már a cégnek. Októberben került új igazgató a vállalat élére Tomohiro Maki képében, azonban a jelek szerint pályafutás nem tart sokáig, mivel nemrégiben letartóztatták, mert egy tinédzser lány félmeztelen képeit találták meg telefonján.

Hirdetés

A lányról több kép is előkerült az 50 éves üzletember telefonjáról, amely már bőven elég a letartóztatásához, azonban vádiratában ennél furcsább esetek is szerepelnek - pláne az előkerült képek alapján. A vádak szerint a férfi lábmasszázsban is részesítette a lányt, amely eseményre idén februárban kerülhetett sor, amikor is szinkronszínészeket készítettek fel. A hírek szerint ekkor a munkálatokban résztvevő nők szállása a későbbi elnök saját lakásán volt kialakítva és a színésznőket a szerződésük kötelezte, hogy ezen a helyen lakjanak a munkálatok alatt.

Tomohiro Maki azt beismerte, hogy ő készítette a képeket, mivel állítása szerint megkérték rá, a többi vádat azonban határozottan tagadja. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)