Hirdetés

Gal Gadot lehet a gonosz királynő a Hófehérke új, élőszereplős adaptációjában

|

A legutóbbi hírek szerint mindenki kedvenc szuperhősnője már az utolsó köröket futja a stúdióval.

Hirdetés

A Deadline legutóbbi jelentése szerint Gal Gadot kaphatja a Hófehérke élőszereplős adaptációjának egyik főbb szerepét. A gonosz királynő ruhája ugyan új kihívásokat jelenthet a színésznőnek, de a stúdió így is régóta fontolgatta már a leszerződtetését.

A site úgy értesült, hogy még nem végleges a szerződés, de Gadot már az utolsó tárgyalásokat folytatja az illetékesekkel.

Hirdetés

Az 1938-as rajzfilm új változatát a jelenlegi tervek szerint Marc Webb rendezi, és Marc Platt felel majd a produceri feladatokért. A forgatásokat 2022-ben tervezik elkezdeni, ezért sem rohannak annyira a szereposztás véglegesítésével.

A stáblistáról egyelőre csak annyit tudunk, hogy Hófehérkét Rachel Zegler alakítja majd. A premierdátum még nem ismert, ahogy az sem, hogy a sztori mennyiben tér majd el az eredetiétől. Mivel a bemutató valószínűleg csak évek múlva lesz esedékes, így ez utóbbit egy ideig valószínűleg nem is fogjuk megtudni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)