Hirdetés

Gal Gadot megerősítette, Joss Whedon tényleg megfenyegette őt Az Igazság Ligája forgatása alatt

|

Korábban csak híresztelés volt mindez, most viszont maga Gal Gadot jelentette ki: Whedon azzal fenyegette őt, hogy gyötrelmessé teszi a karrierjét.

Hirdetés

Nemrég felröppentek a pletykák, miszerint Az Igazság Ligája filmek munkálatait Zack Snydertől átvevő Joss Whedon meglehetősen durván bánt a produkció azon dolgozóival, akik nem rajongtak az ő ötleteiért. Gal Gadotnak például azzal volt problémája, hogy az új rendező sokkal erőszakosabbá tette Wonder Womant karakterét, illetve olyan mondatokat adott az amazon hercegnő szájába, amik a színésznő szerint nem illeszkedtek Dianához.

Ekkor Whedon megfenyegette őt, egészen konkrétan azt mondta, hogy nyomorúságossá fogja tenni a karrierjét. Most a színésznő az N12 magazinnak adott interjúban mindezt meg is erősítette. 

Hirdetés

Gadot úgy fogalmazott, hogy a fenyegetés után azonnal "gondoskodott az ügyről", szóval valószínűleg jelentette a dolgot az illetékesek felé, nem szeppent meg Whedontől. Az mindenesetre bizonyos, hogy cseppet sem nevezhető nyomorúságosnak a Szaturnusz-díjas színésznő karrierje Az Igazság Ligája óta: tavaly visszatért a Wonder Woman 1984-ben mint Diana Prince, idén pedig a Halál a Níluson és a Különösen veszélyes bűnözők című filmekben láthatjuk őt.

Nem Gal Gadotnak voltak csak rossz tapasztalatai a rendezővel. Korábban Az Igazság Ligájában Cyborgot alakító Ray Fisher is részletesen beszámolt arról, milyen durván bánt Whedon a színészekkel, mindennek köszönhetően pedig a Buffy, a vámpírok réme sorozatban Cordelia Chase-t alakító Charisma Carpenter is mesélt arról, milyen volt a rendezővel dolgozni - maradjunk annyiban, nem túl felemelő. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)