Hirdetés

Megvan, ki alakíthatja az ifjú Galadrielt az Amazon A Gyűrűk Ura sorozatában

|

Will Poulter ugyan otthagyta a projektet, de ettől függetlenül kezd alakulni a stáb összetétele.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy Will Poulter már nem dolgozik az Amazon ambiciózus szériáján, most viszont épp egy új szereplő kapcsán érkeztek újabb hírek az Amazon A Gyűrűk Ura sorozatáról. 

Hirdetés

A Variety információi alapján ugyanis Morfydd Clark (Az Úr sötét anyagai, Büszkeség és balítélet meg a zombik) lesz a széria egyik főszereplője, egészen pontosan a fiatal Galadrielt alakítja majd - a mozifilmekben ugyebár Cate Blanchett játszotta el Lothlórien tünde királynőjét. Elvileg biztos forrásból érkeztek a hírek, de az Amazon konkrétan megtagadta a választ, mikor a magazin illetékesei erről a témáról kérdezte a céget, szóval biztos információkkal akkor rendelkezünk majd, ha megérkeznek a hivatalos bejelentések. Mindenesetre az eddigi híresztelések szerint Morfydd Clark olyan nevekhez csatlakozott most, mint Markella Kavenagh (Romper Stomper, Picnic at Hanging Rock), Joseph Mawle (Trónok harca, Madárdal) és Maxim Baldry (Skins, Róma).

Magáról a sorozatról egyelőre annyit tudunk, hogy Középfölde Másodkorában játszódik, jóval a mozifilmek eseményei előtt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)