Hirdetés

A Galaxis Őrzői is benne lesznek az Avengers: Infinty Warban

|

A következő Avengers film írói megerősítették, hogy kedvenc űrcowboyunk és csapata is felvonul majd Thanos ellen a közelgő háborúban.

Hirdetés

Az idei év második felében kezdődnek majd meg a munkálatok a Marvel brutális, kétrészes Avengers: Infinity War produkcióján. A stáb tagjairól még nincs hivatalos bejelentés, de azt már elhintették a rendezésért felelős Russo testvérek, hogy 68 hőssel találkozunk majd.

Ennyi ember (illetve bogár, űrlény, fa stb.) nyilván nem kaphat vezető szerepet, de azért a rajongók kíváncsian várják, hogy kiket várhatnak vissza a képernyőre. Ma kiderült, hogy az intergalaktikus bulihuligánok már biztosan helyet kapnak majd a tömegnyomorban.

Christopher Markus és Stephen McFeely, a filmek írói a Nerdistnek adott interjújukban árulták el a titkot: "Hogy is mondjam csak. Tudjuk, hogy kinél van a gauntlet ugye. Azt is tudjuk, hogy ki volt benne egy másik filmben a gyerekeivel....találd ki."

Akinek nem lenne tiszta a kép: a gauntlet jelenleg az őrült titán, Thanos kezén van, akinek lányai (Gamora és Nebula) meglehetősen fontos szerepet játszottak a Galaxis Őrzőiben.

Van értelme a szerepeltetésüknek, lévén, hogy az Infinity War egy hatalmas "lezárása és csúcspontja" lesz a Marvel filmes univerzumának (nyilván ezzel nem lesz vége). Alig várjuk, hogy visszatérjenek a srácok, és ismét hallhassuk Grootot:

Ti kit vártok vissza leginkább az Infinity War-ba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)