Hirdetés

Galaxis útikalauz stopposoknak sorozatot készít a Hulu

|

A Wonder Woman társírója és a Lost showrunnere fog dolgozni rajta.

Hirdetés

Douglas Adams klasszikusát sorozatként fogja adaptálni a Hulu a Deadline értesülései szerint. Carlton Cuse, a Lost showrunnere, és Jason Fuchs, a Wonder Woman mozi egyik írója fogja a betölteni a produceri feladatkört a Galaxis útikalauz stopposoknak sorozat esetében, illetve a forgatókönyvért is ők felelnek majd.

Hirdetés

 A Galaxis útikalauz stopposoknak eredetileg rádiójátékként készült el 1978-ban, de később Adams írt egy ötrészes regényfolyamot is, amelyet immár több mint harminc nyelvre fordítottak el. Az elmúlt évtizedekben készült belőle képregény, videojáték, sőt 2005-ben egy mozifilm is Martin Freeman, Zooey Deschanel, Alan Rickman és Sam Rockwell főszereplésével - érdekesség, hogy a film forgatókönyvírója és egyik producere maga Douglas Adams volt. 

Remélhetőleg hamarosan még több információt megtudunk majd az új Galaxis útikalauz stopposoknak sorozatról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)