Hirdetés

Új megjelenési dátumot kapott a Channing Tatum-féle Gambit mozi

|

Érdekes találgatásokra ad okot a Gambit frissen kitűzött premierjének napja.

Hirdetés

Pont, mikor már azt hittük volna, hogy a 20th Century Fox is elfeledkezett a régóta ígért Gambit moziról, a stúdió kitűzte a film új premiernapját.

Hirdetés

Továbbra is Channing Tatum a Gambit címszereplője a jelenlegi tervek szerint, maga a film pedig 2019. február 14-én fog landolni az amerikai mozikban. Persze csak akkor, ha időközben nem tolják el újra a premier napját. Érdekes, hogy pont Valentin-napon tervezik bemutatni a Gambitet, legutóbb ugyebár a Deadpool első része érkezett a szerelmesek ünnepéhez közel, egészen pontosan 2016. februárt 12-én. Akkor a Fox külön viccet csinált abból, hogy elkezdték romantikus filmként is emlegetni a Deadpoolt.

Lehetséges volna, hogy a Gambitben is erős szerelmi szálra számíthatunk? Mindenesetre furcsa, hogy a szokásos pénteki bemutató helyett (ami februárt 15-re esne) egy nappal korábban, csütörtökön tűzik műsorra az amerikai mozik a filmet. 

A forgatás elvileg valamikor 2018 folyamán kezdődik el, valószínűleg az egyre népszerűbb R-besorolást célozzák majd meg a filmmel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)