Hirdetés

Biztató hírek érkeztek a Gambit film kapcsán

|

Már rég mozikba kellett volna hogy kerüljön, de eddig azt sem tudtuk, elkezdik-e valaha a Gambit film forgatását. A producer most tiszta vizet öntött a pohárba.

Hirdetés

A Fox úgy tologatja a Gambit filmet, mint a szomszéd Lacika a lendkerekes matchboxot, ennek pedig nyilván nem kifejezetten örülnek a képregényrajongók. De szerencsére nincs minden veszve.

Most az X-Men filmek producere, Simon Kinberg mesélt egy kicsit a film munkálatairól:

Aktívan dolgozunk rajta. Reméljük, hogy sikerül a koncepciót véglegesíteni még ebben az évben, és akkor jövőre kezdődhet a forgatás. Van még két-három X-Menhez kapcsolódó filmünk idén, úgyhogy ez várhat egy kicsit. Channing Tatum legalább olyan elkötelezett a karakter mellett, mint Ryan Reynold Deadpool mellett, vagy Hugh Jackman Wolverine mellett. Ennek nagyon fontos szerepe van, mert azt szeretnénk, ha ez egy új franchise kezdete lenne.

A filmre tehát még várni kell, de az mindenképp jó jel, hogy a stúdió nem tett le róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)