Hirdetés

Trónok Harca - kiszivárgott az ötödik évad első négy része

|

A Trónok Harca ötödik évadát még csak ma fogják bemutatni, de az első néhány epizód máris felkerült az internetre. Cudar világ ez.

Hirdetés

A Trónok Harca jelenleg a világ egyik legnagyobb nézettségű tévésorozata, megkerülhetetlen jelenséggé vált, így nem csoda, hogy a ma bemutatásra kerülő ötödik évadot megelőző várakozást már az egyébként szenzációs kalandjáték sem könnyíti meg annyira, mint azt várnánk. Arra viszont senki nem számított, hogy a premier napján már akár négy részt is megnézhet.

Néhány órával ezelőtt kezdett el megjelenni a különböző torrent oldalakon az ötödik évad első négy epizódja, valószínűleg úgy, hogy a sajtónak kiküldött anyag került váratlanul rossz kezekbe. Három óra alatt már több, mint százezren töltötték le a cuccot, ami már csak azért is kellemetlen, mert így valószínűleg megszaporodnak a spoilerek az interneten.

És zárójelben tegyük hozzá, ez egy nagyon szerencsétlen baleset az HBO számára, akik rengeteget dolgoztak azért, hogy az új széria 170 országban egyszerre mutatkozhasson be, amit talán nem ártott volna tiszteletben tartani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)