Hirdetés

A Trónok Harca könyvekben még 20 karakter él, akiket a sorozat már megölt

|

George R.R. Martin elárulta, hogy nem csak sztorivezetés tekintetében, de a halálozások számában is külön utakon jár a TV és a könyvsorozat.

Hirdetés

Még van 2 könyv a Tűz és jég dalából, ami azt is jelenti, hogy az HBO-nak nincs már alapanyaga az adaptációhoz. A TV- és könyvsorozatok ezért is váltak szét, de George azt is elárulta, hogy még több karakter is elhalálozott a szériában, akik a könyvekben még élnek, és fontos szerepük lesz.

George R.R. Martin a Metronak adott interjújában beszélt a különbségekről:

"A képernyőn jobbra-balra hullanak a szereplők. Nagyjából 20 olyan karakter halt már meg a sorozatban, akik még meglehetősen élnek számomra és fel fognak tűnni az új könyvben."

Ez főleg azért van mert néhány iránymutató jegyzeten túl az HBO-nak már nincs alapanyaga a sorozathoz. A Trónok harcának befejezése így jelentősen el is fog térni attól, amit Martin megír majd. Már ha megírja valaha.

Az író jelenleg is dolgozik a hatodik, Winds of Winter című kötetén, és elmondása szerint hónapokon belül elkészül vele. Utána még egy könyv lesz vissza, amit remélhetőleg be is fog fejezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)