Hirdetés

Trónok harca - megvan, mikor indul az előzménysorozat pilotjának forgatása

|

Nyakunkon az utolsó évad, de ha minden jól megy, messze nem most fogunk még végső búcsút venni Westerostól.

Hirdetés

George R. R. Martin világát hosszú évek óta már nem csak a regények olvasói ismerik, egy jóval nagyobb közönség fedezte fel a kötetek alapján készül Trónok harca sorozatot. A széria utolsó évada már valóban karnyújtásnyira van, most viszont már azt is tudjuk, mikor indul a következő felvonás forgatása. 

Hirdetés

Az HBO ugyanis egy előzménysorozatot is készít (aztán még a jó ég tudja mennyit fog szintén legyártani a jövőben), ennek munkálatai pedig idén nyáron már meg is kezdődnek. Egyelőre annyit tudunk biztosa, hogy Naomi Watts fontos szereplője lesz az új sorozatnak, amit SJ Clarkson rendez majd - ő korábban a Jessica Jones sorozatért felelt. Azt sem szabad elfelejteni, hogy most még csak egy pilot epizód lett megrendelve (bár dolgoznak a többi rész forgatókönyvén is), szóval először ezt kell elkészíteni a nyáron, aztán ha a csatornának bejön a nyitány, és megrendelik a teljes évadot, garantáltan egyből felpörögnek az események. A évezredekkel a Trónok harca előtt játszódó sorozatra legkorábban 2020-2021 környékén érdemes számítani. 

Szerintetek jó ötlet tovább ütni a vasat, vagy el kéne engedni Westerost a Trónok harca utolsó része után? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)