Hirdetés

Trónok harca - öt és fél percben minden, ami eddig történt

|

Az HBO röviden összefoglalta az elmúlt hat évad legfontosabb eseményeit, amik hatással lesznek a most induló hetedikéire.

Hirdetés

Holnap indul a Trónok harca hetedik, utolsó előtti évada, melyben a tél eljön, és egyre közelebb jutunk ahhoz, hogy kiderüljön, végül ki lesz a győztes a vastrónért folyó harcban. Én még mindig úgy gondolom, hogy a Mások ledarálnak mindenkit, és rövid idő alatt teszik semmissé az elmúlt hat évad küzdelmeit és fájdalmait, de ne legyen igazam. Vagy legyen, az is tetszene.

Hirdetés

Rég volt már az előző szezon fináléja, ezért esélyes, hogy aki az elmúlt hetekben nem szánt időt az események felidézésre, annak nincs már meg minden emléke. Sebaj, az HBO egy öt és fél perces, meglepően kevés spoilert tartalmazó videóval segít, hogy az első hat évaddal képben legyünk. Nem is mondok többet, nézzétek, ha szükségét érzitek:

Elfogott néhány érzés az izgalom mellett. 

November 18-án, a PlayIT Trónok harca napján a sorozaté lesz a főszerep, és találkozhattok a Hodort alakító Kristian Nairnnel is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)