Hirdetés

Trónok harca - még Kit Haringtont is meglepte a legújabb rész lezárása

|

Úgy látszik, a harmadik rész befejező pillanatai még azokat is megdöbbentették, akik 8 éve benne vannak a véráramban.

Hirdetés

Színezhetném, magyarázhatnám, írhatnék 22 különböző figyelmeztetést, de remélem ezek nélkül is nyilvánvaló, hogy ez a cikk tartalmaz majd olyan információkat, amik sokkolhatják azokat, akik még nem látták a tegnapi epizódot. Ezeket a köznyelv úgy hívja, hogy

Hirdetés

SPOILER

Ha még mindig itt vagytok, akkor mostantól nem az én hibám. Szóval az utolsó évad harmadik részében nem elég, hogy sikerül legyőzni az Éjkirályt, de mindezt Arya hozta össze. Ezen még a Havas Jont játszó Kit Harington is meglepődött.

Nagyon meglepett. Azt hittem,  én leszek az. De így is tetszik. Arya felkészülésének van értelme, célja. Sokkal jobb, ahogy ő csinálja. Azt hiszem, néhány rajongónak frusztráló lesz, mert hát sokan egy hatalmas csatát vártak Jon és az Éjkirály között, amire soha nem kerül már sor. Ez olyan Trónok harcás.

Persze Maisie Williams is hozzátette a magáét:

A legnehezebb dolog minden sorozatban, amikor felépítesz egy gonoszt, aki elpusztíthatatlannak tűnik, aztán egyszerűen végzel vele. Muszáj intelligensen csinálni, különben az emberek azon hőbörögnek majd, hogy 'hmm, mégse lehetett olyan kemény, ha jön egy 50 kilós lány és végez vele'. Valahogy menővé kell tenni az egészet.

Nektek hogy tetszett a jelenet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)