Hirdetés

Lélegzetelállító videón a Trónok harca speciális effektjei

|

Nem kell Trónok harca rajongónak lenned ahhoz, hogy csorgó nyállal nézd végig, milyen mágiával készültek a sorozat hetedik évadának leglátványosabb pillanatai.

Hirdetés

Gyönyörű helyszínek, sárkányok, élőhalottak. A Trónok harcában egyre fontos szerepet kapnak azok a dolgok, amikhez a számítógépes grafikáért felelős szakemberek segítségére van szükség, de az HBO kizárólag a legjobbakkal dolgoztat.

Az alábbi videóban megnézhettek néhányat a hetedik évad leglátványosabb jelenetei közül úgy, hogy közben azt is elmagyarázzák, mi került oda utólag. Sokszor olyan dolgokat is a CGI segítségével intéznek, amikre nem gondolna az ember, így az ilyen videók mindig tanulságosak. Mivel a videóban nyilvánvalóan akadnak spoilerek, csak saját felelősségre kattintsatok, ha még nem láttátok végig az új évadot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)