Hirdetés

Trónok harca - kiderült, mikor indul az utolsó évad

|

Lassan véget ér a várakozás, most pedig már hónapra pontosan tudjuk, meddig kell még türelmesnek lennünk.

Hirdetés

Az HBO illetékesei végre megkegyelmeztek a Trónok harca sorozat rajongóinak, és elárulták, mikor elstartolna a nyolcadik, egyben utolsó évad. 

Hirdetés

Ez persze nem annyira meglepő hír, hiszen a korábbi szezonok mind áprilisban, vagy esetleg március végén kezdődtek el, egyedül a tavalyi hetedik évadra kellett várni egy picit tovább, egészen pontosan júliusig. A premier pontos napját továbbra sem tudjuk, de az immár biztos, hogy 2019 áprilisában indul el az éveken át szőtt történet utolsó felvonása. 

Mindezt egy olyan új előzetessel adta a tudtunkra az HBO, amelyben az eddigi évadok legemlékezetesebb jeleneteit fűzték össze. 

Persze a nyolcadik évad után sem kell végleg búcsút intenünk Westerosnak, hiszen az HBO már most dolgozik a spin-off sorozatokon, amelyek közül egynek Naomi Watts lesz a főszereplője

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)