Hirdetés

Nincs még véglegesítve a Trónok harca spin-off címe

|

Maga A tűz és jég dala könyvek szerzője, George R. R. Martin korrigálta korábbi állítását.

Hirdetés

A Trónok harca története lassan a végéhez ér, a stafétabotot pedig a készülő előzménysorozat veszi majd át, aminek a korábbi hírekkel szemben igazából nincs még végleges címe.

Hirdetés

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, A tűz és jég dala írója, George R. R. Martin elárulta, hogy a The Long Night címet viseli majd az HBO készülő Trónok harca előzménysorozata, ám Martinnak azóta korrigálnia kellett a bejelentését. A történet persze továbbra is a Trónok harca idővonalát megelőző kegyetlen és végeláthatatlan évszak időszakát öleli majd fel, így okkal várhatjuk bizakodóan a szériát.

Az évek óta hatalmas népszerűségnek örvendő könyvsorozat alkotója saját weboldalán tisztázta a félreértéseket:

Az HBO értesített arról, hogy a Jane Goldman által vezényelt pilot jelenleg (még) nem a The Long Night címen fut. Ugyan én mindenképp ezt a címet szeretném, az első epizód munkálatai jelen pillanatban hivatalos címadás nélkül zajlanak. Szóval… mea culpa, mea culpa, mea culpa.

Az HBO tehát még nem biztos a sorozat címében, ám Martin korábbi és mostani állításai egyértelműen arra engednek következtetni, hogy borítékolhatóan az író által is támogatott elnevezést kapja a széria. A várhatóan elég borongós hangulatú sorozat főszerepét Naomi Watts kapta, aki a találgatások szerint Daenery Targaryen egyik felmenőjét alakíthatja majd.

Mit gondoltok, az új sorozat sikerrel viheti tovább a Trónok harca kultuszát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)