Hirdetés

Készül az első Trónok harca spin-off sorozat

|

Több ezer évvel a a könyvek előtt fog játszódni a következő Game of Thrones adaptáció.

Hirdetés

Akármennyire is a világ egyik legnépszerűbb tévésorozata a Trónok Harca, már csak egy évad van hátra, mielőtt D.B. Weiss és David Benioff végleg lezárja ezt az elképesztő történetet. Nyilván az HBO örül a legkevésbé, hogy a legsikeresebb sorozatuk befejeződik, ezért már meg is tették az első lépéseket afelé, hogy legyen utánpótlás.

Hirdetés

Korábban már többször is szóba került, hogy spin-off sorozatok formájában folytatódik majd a széria, viszont most végre egy kicsit konkrétabb információk is kiderültek. A Variety magazin értesülései szerint az HBO hivatalosan is rendelt egy pilot epizódot, méghozzá egy olyan előzmény sorozathoz, ami több ezer évvel a már ismert történet előtt fog játszódni.

A pilotért az a Jane Goldman lesz a felelős, akinek az X-Men: Az elsők forgatókönyvét is köszönhetjük, a történet pedig fontos pillanatokat fog majd bemutatni Westeros történelméből:

"Westeros szörnyű titkai, a Mások eredete, a keleti területek titkai és a Stark család legendás tagjai - nem minden úgy történt, ahogy azt jelenleg gondoljuk."

Ezek valóban nagyon izgalmas kérdések, mi pedig kíváncsiak vagyunk, hogy Goldman mit fog kihozni az ötletből, már csak azért is, mert ő biztosan más stílusban fogja mesélni a történetet, mint Weiss és Benioff.

Ti mit gondoltok? Mit látnátok legszívesebben Westeros múltjából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)