Hirdetés

Trónok harca 4. évad - itt van két jelenet, amit még biztosan nem láttál

|

A HBO hamarosan kiadja a Trónok harca negyedik évadát DVD-n és Blu-rayen, amelyen több extra várja majd a rajongókat, például két törölt jelenet is.

Hirdetés

Bár a legtöbben már a Trónok harca ötödik évadát várjuk, azért sokan vannak, akik még nem látták az előzőt vagy éppen a gyűjteményükben szeretnék tudni, ezért nekik remek hír lehet, hogy a HBO február 17-én teszi elérhetővé DVD és Blu-ray formátumban is a negyedik szezont.

Arra azonban valószínűleg már mindenki felkapja a fejét, hogy a korongokon olyan extrák is helyet kaptak, amiket csak a tulajok élvezhetnek majd. Ilyen bónusztartalomnak számítanak többek között a törölt jelenetek is, amelyek közül most kettő rövidebb felkerült a világhálóra. Az elsőben Shae (Sibel Kekilli), Tyrion (Peter Dinklage) és Bronn (Jerome Flynn) láthatóak, de a lehetséges spoilerek miatt csak óvatosan kattintsatok.

A második videó  pedig egy másik fontos karakterre, Daenerys Targaryenre (Emilia Clarke) fókuszál.

Várjátok már a Trónok Harca folytatását? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)