Hirdetés

Trónok harca 8. évad - közeleg a Clegane leszámolás?

|

Nem zárulhat le kedvenc fantasy sorozatunk anélkül, hogy kiderüljön, melyik Clegane testvér a legjobb gyilkos.

Hirdetés

Mióta a Véreb és a Hegy előkerültek a Trónok harcában, a rajongók azóta vitatkoznak arról, hogy melyikőjük az erősebb. Úgy tűnik, hogy ezt a kérdést a Trónok harca sorozat meg is fogja oldani egy régimódi párbajjal.

Hirdetés

A Hegyet játszó színész, Hafþór Júlíus Björnsson felrakott egy olyan képet Instagramra, amelyen épp sminkben pihent. A kép alatt gyorsan kialakult egy kérdezz-felelek kör, amiből kiderült, hogy Björnsson kedvenc jelenetét mi még nem láthattuk. Ebből sokan arra következtettek, hogy a színész a Véreb vs. Hegy leszámolásra gondolt.

Caption this! - @thorspowergym use code summer20 for 20% off of everything at hafthorbjornsson.com

Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) által megosztott bejegyzés,

Persze ennyi alapján beszélhetne másról is, de a Hegy nem kapott túl sok szerepet az előző epizódokban. Ami az ő sztoriját illeti, már csak egy elvarratlan szál maradt, az pedig a Vérebhez köti. Ha igazi trónok harcás lezárást kapunk, akkor bizony csak egyikőjük fogja túlélni a következő találkozót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)