Hirdetés

Trónok Harca - itt a sorozat előzményeit bemutató animációs film

|

A Trónok Harca 7. évadának Blu-ray extrái közé bekerült a sorozat előtörténetét bemutató animációs mini széria is, amit most ti is megnézhettek.

Hirdetés

A Trónok Harca rajongóknak bizony hosszas várakozás a sorsuk, akár a következő könyvről, akár a sorozat folytatásáról legyen szó. Azért az hetedik évad Blu-ray kiadása kicsit enyhíti majd ezt, ha mással nem, akkor a Conquest and Rebellion című animációs szériával mindenképp.

Hirdetés

A 43 perces filmbe tömörített múltidéző a sorozat történéseinek közvetlen előzményeit meséli el. Rengeteg érdekességet tudhattok meg belőle a világról, akár már itt is, mivel felkerült az egész mű YouTube-ra:

Emlékeztek arra, amikor az elején azt ígértem, hogy ez majd segít enyhíteni a várakozás fájdalmát? Lehet, hogy tévedtem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)