Hirdetés

A Trónok harca alkotói kihagyják a San Diego Comic-Cont

|

Hivatalos indoklást nem kaptunk, de persze nem olyan nehéz elképzelni az okot.

Hirdetés

David Benioff és D.B. Weiss nem vesznek részt az idei San Diego Comic-Conon, derült ki az HBO frissített résztvevői listájáról. A felsorolásból egyébként három másik név, Miguel Sapochnik (rendező), Iain Glen (Jorah Mormont) és Nathalie Emmanuel (Missandei) is hiányzik.

Hirdetés

Persze azért nem marad a rendezvény teljes mértékben Trónok harca vendégek nélkül, hiszen rengetegen még így is ott lesznek a stábból: Maisie Williams (Arya Stark), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Jacob Anderson (Grey Worm), John Bradley (Samwell Tarly), Liam Cunningham (Davos Seaworth), Isaac Hempstead Wright (Bran Stark), és Conleth Hill (Varys) is San Diego felé veszi az irányt.

Nem nehéz elképzelni, hogy Benioff és Weiss az utolsó évad körüli kritikák miatt hagyják ki az eseményt, de még ha nem is erről van szó, akkor is komoly téma lesz a hiányzásuk, pláne így, az Emmy jelölés után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)