Hirdetés

Így válogatták a Trónok harca színészeit (videó)

|

Fantasztikus videóban nézhetjük meg, hogyan válogatták be a Trónok harca néhány legnépszerűbb karakterét. Tormundot továbbra sem lehet megunni.

Hirdetés

Habár a Trónok Harca leginkább a kiszámíthatatlan történet és a lehengerlő jelenetek miatt emlékezetes a számunkra, mit sem érne az egész, ha nem támasztaná alá az egészet a hihetetlenül profi színészi játék. A szereplőgárda több tagja is komoly elismeréseket kapott a sorozat miatt, most pedig felvételen is láthatjuk, hogy hogyan bizonyítottak a válogatáson.

Az HBO a Comic Conon mutatta be az alábbi videót, melyben olyan színészeket láthatunk meghallgatás közben, mint Natalie Dormer (Margaery Tyrell), Gwendoline Christie (Brienne) vagy Pedro Pascal (Oberyn Martell). Az egész úgy van összevágva, hogy tökéletesen illeszkedjen az eredeti jelenetekhez, a végeredmény pedig szenzációs, nagyon átjön, hogy ezek a színészek mennyire profin bele tudják élni magukat a karaktereikbe még akkor is, ha nincs rajtuk a jelmez és nincs körülöttük a díszlet.

A rendezvényen természetesen az ötödik évad hihetetlen fináléja is előkerült, ahol az epiződ rendezője, David Nutter csak tovább ismételgeti azt, amit már korábban is hallottunk Jon Snow sorsát illetően: „Három héttel ezelőtt az Egyesült Államok elnökével találkoztam. A vállamra tette a kezét és megkérdezte, hogy 'ugye nem öltük meg Jon Snow-t?', mire én persze azt válaszoltam, hogy 'még a halottnál is halottabb'. Ekkor azt hittem, hogy engem azonnal elvisznek, de szerencsére még itt vagyok - Jon viszont már nincs."

Ki a kedvenc színészetek a sorozatban és miért éppen Peter Dinklage?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)