Hirdetés

A gamerekről rendeznek sorozatot a Preacher készítői

|

A Hulu nem akármilyen szériát rendelt be a Preacher-t, a Virslipartit és megannyi más filmet, valamint sorozatot jegyző Seth Rogen - Evan Goldberg párostól: jön a Future Man, amely a játékosokról szól, de egy egészen meglepő koncepcióban.

Hirdetés

A Seth Rogen és Evan Goldberg duó a közelmúltban több fronton is meglepett minket: az AMC-n futó Preacher minőségi sorozat lett, a Virsliparti pedig olyan őrült koncepcióval állt elő, amire lehetetlenség nem odafigyelni. Azonban van egy ennél is merészebb projektjük. 

A Future Man a népszerű streaming szolgáltatás, a Hulu jóvoltából valósulhat meg, amely berendelte a gamerekről szóló komédiasorozat teljes első, 13 epizódos évadát. A harminc perces részekben adagolt sztori középpontjában egy "szociálisan alkalmatlan" fiú, Josh Futterman (Josh Hutcherson) áll, aki nappal takarító, éjjel viszont világklasszis játékos. Futterman időutazóktól tudja meg, hogy ő a kulcsa egy jövőben kezdődő űrlényinvázió megállításának. A premier valamikor 2017-ben esedékes: 

A készítőkön végignézve biztosak lehetünk benne, hogy nem lesz panasz a szórakozásra: a széria atyjai és a pilot rendezői Seth Rogen és Evan Goldberg, akik Ariel Shaffir és Kyle Hunter (Itt a vége, Virsliparti, Az interjú, Fifti-fifti) forgatókönyvéből dolgozhatnak, míg a főszerepet Az éhezők viadala sztárja, Josh Hutcherson vállalta el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)