Hirdetés

GameStar Filmajánló - A dzsungel könyve, A vadász és a Jégkirálynő

|

Ha éppen nem mesefeldolgozásokkal szórakozunk, akkor sci-fit nézünk: röviden így foglalhatnánk össze a heti filmajánlót. Egy biztos: lesz mit néznünk.

Hirdetés

Csak kapkodjuk a fejünket, annyi esemény történt Hollywoodban az elmúlt hét folyamán. Kiderült, hogy Jason Statham egy óriáscápával fog összecsapni, több John Wick folytatás jöhet, rendezőt kapott a Jurassic World 2, a következő X-Men film a Főnix erejét dolgozhatja fel, ismerős arcok bukkanhatnak fel a Legendás állatok és megfigyelésükben, bemutatkozott a Power Rangers mozi főgonosza és idén elkezdődhet a Sherlock Holmes 3 forgatása. 

A következő előzetes megtekintése előtt üljetek le és fogjátok meg jó szorosan a szék karfáját. Felkészültetek? Kevin Spacey... macskává változik a Sötét zsaruk széria rendezőjének rendezésében. Nincs rá szavunk, látnotok kell:

Nehéz egy ilyen trailer után megszólalni, szerencsére a heti premierek beszélnek helyettünk is:  

A dzsungel könyve (The Jungle Book)

A Vasember rendezője a legmodernebb technológiákkal készítette el a Dzsungel könyve újabb adaptációját, amelyben minden állatot CGI-jal hoztak létre, viszont ez mit sem von le az elképesztő látvány értékéből és a film további erősségeiből. Sőt, Sir Kán félelmetesebb, mint valaha. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy milyennek láttuk az új Dzsungel könyvét, olvassátok el spoilermentes kritikánkat. A héten ezt ajánljuk a leginkább!

(Érdekesség: A Warner Bros. megbízásából is készül egy feldolgozás, azt Andy Serkis rendezi Alfonso Cuarón segítségével.)

A Vadász és a Jégkirálynő (The Huntsman Winter's War)

Bizonyára emlékeztek még a 2012-es Hófehér és a vadász című fantasy-kalandra, amelyben Kristen Stewartról akarták velünk elhitetni, hogy ő a legszebb a vidéken. A Vadász és a Jégkirálynő esetében - amely egyszerre előzmény, folytatás, eredetsztori és spin-off, vagyis az előző rész előtt és után játszódik - megtartották azt, ami korábban működött, vagyis Chris Hemsworth és Charlize Theron karakterét, majd kiegészítették olyan szerethető és jól játszó színésznőkkel, mint Emily Blunt és Jessica Chastain. A látvány továbbra is rendben van, a szereplők hozzák a kötelezőt, a filmnek vannak értékelhető pillanatai, viszont középszernél többet senki se várjon.

(Érdekesség: Hemsworth következő filmje a Szellemirtók lesz, amely július 28-án jelenik meg.)

Beépített tudat (Criminal)

Ariel Vromen (Egy hazugság ára, The Iceman) bűnügyi akció-drámájában a CIA egyik legjobb ügynöke egy küldetés során olyan információk birtokába kerül, amellyel megfékezhet egy nukleáris háborút, viszont mielőtt ezt továbbadhatná, elkapják. Kollégái csak úgy deríthetik ki azt, amit tudott, ha a tudatát átültetik valaki másba, viszont csak egyetlen ember jöhet szóba: egy féktelen bűnöző. A Beépített tudat sablonos körítéséhez olyan nagyágyúk asszisztálnak, mint Ryan Reynolds, Kevin Costner, Tommy Lee Jones, Gary Oldman és az új Wonder Woman, Gal Gadot, de a vélemények alapján inkább DVD-n, mint moziban nézős.

(Érdekesség: Hasonló témájú volt a tavaly júliusban megjelent Önkívület, amelyben szintén Reynolds játszott.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések:

- Mélyütés (DVD, Blu-ray)
- Dínó tesó (DVD)
- Roger Waters: A fal (DVD, Blu-ray)
- Krampusz (DVD, Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)