Hirdetés

GameStar Filmajánló - A függetlenség napja: Feltámadás és Neon Démon

|

Aktuális filmajánlónkban az űrlények ismételten a Földet nézik homokozónak, de Jeff Goldblum ezúttal is résen van. A Drive rendezője szintén újabb filmmel jelentkezik.

Hirdetés

A közelmúlt legszomorúbb híre Anthon Yelchin halála volt, tragikus, ami a fiatal és nagyon tehetséges színésszel történt. Az élet robog tovább és olyan híreket hozott a legutóbbi Filmajánló óta, minthogy a Csillagkapu-reboot mindent újrakezd, Noomi Rapace mégis benne lesz az Alien: Covenantban, megtalálták az animációs Pókember film rendezőjét, dátumot kapott a Hotel Transylvania folytatása és sorozata, új részletek jöttek az Igazság Ligájáról, a Skull Island King Kongja lesz az eddigi legnagyobb és Jason Statham is visszatérhet A kém második részében.

A folytatásokat illetően muszáj megmutatnunk nektek a Jack Reacher: Never Go Back első hivatalos előzetesét, amely Lee Child azonos című regényének adaptációja és ahogy a korábbi rész esetében, úgy Tom Cruise ezúttal sem finomkodik:

Edward Zwick (Véres gyémánt, Szükségállapot) akciófilmje októberben várható, de addig még számos film mutatkozik be a hazai mozikban. A héten mindjárt kettő is: 

A függetlenség napja: Feltámadás (Independence Day: Resurgence)

20 év után az idegenek visszatértek, hogy a világ nevezetességeivel legózva visszavágjanak, ám ezúttal is szembe kell nézniük - a Will Smith nélkül maradt - Jeff Goldblummal és válogatott, új és régi tagokat egyaránt felsorakoztató kompániájával (Bill Pullman, Liam Hemsworth, William Fichtner, Judd Hirsch, Vivica A. Fox), amely már felkészült az ocsmányságok érkezésére. Roland Emmerich ezúttal sem finomkodik, ha látványfilmről van szó, akkor bizony odacsap a költségvetésnek, azonban A függetlenség napja: Feltámadást még ez és Goldblum zsenije sem tudta megmenteni attól, hogy beleessen az "ostoba, de még éppen hogy szórakoztató" folytatások csapdájába. Megtekintés előtt érdemes elolvasni a Puliwood kritikáját.  

(Érdekesség: Természetesen az Asylum is elkészítette a maga Függetlenség napja-átiratát, csak éppen jóval kisebb költségvetésből. Ha kíváncsiak vagytok rá, Independents' Day néven megtaláljátok.)

Neon Démon (The Neon Demon)

Nicholas Winding Refn, a Drive és a Csak isten bocsáthat meg rendezője legutoljára 2013-ban jelentkezett filmmel, így éppen itt volt az ideje, hogy mutasson valami újat. A Neon Démon sajátos lett. A történet középpontjában egy modell (Elle Fanning) áll, aki belép egy rendkívül vad és veszélyes világba, ahol a versengés állandó és a versenyzők akár vérontásig is elmennek, mert itt csak a külső számít azoknak, akik a szálakat mozgatják. A mély sötétséggel, vibráló fényekkel, rengeteg erőszakkal és ismerős mellékszereplőkkel (Keanu Reeves, Jena Malone, Christina Hendricks) tarkított thriller egyértelműen magán hordozza Refn keze nyomát, azonban a kritikusi vélemények szerint nem képes megközelíteni a Drive szintjét. Mindenki döntse el, hogy ez jó-e vagy sem.

(Érdekesség: Keanu Reeves áprilisban azt nyilatkozta, hogy imádja a John Wicket, rendkívül jól érezte magát az elkészítése közben és király ötletei vannak a további folytatásokhoz.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések:

- Az 5. hullám (DVD, Blu-ray)
- A fiú és a szörnyeteg (DVD)
- Maggie - Az átalakulás (Blu-ray)
- Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk? (Blu-ray)
- Bad Boys 2 - Már megint a rosszfiúk (Blu-ray)
- Norm, az északi (DVD, Blu-ray)
- Nagyon vadon: Bolondos vadászidény (DVD, Blu-ray)
- Timber, a kincskereső csodakutya (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)