Hirdetés

GameStar Filmajánló - A galaxis őrzői vol. 2. és Hogyan legyél latin szerető

|

Végre bemutatkozott a Marvel egyik legjobban várt filmje, A galaxis őrzői vol. 2., amely nem sok teret hagyott a többi premiernek, de azért egy amerikai vígjáték így is befért mellé.

Hirdetés

Bár a hangsúly jelenleg úgyis A galaxis őrzői folytatásán van, azért érdemes odafigyelni az elmúlt hét hírtermésére is. Az például egészen ígéretes, hogy Ewan McGregor lehet Róbert Gida, és az is érdekes, ahogy a Death Note film producere hogyan reagált a kritikákra. Mindeközben James Gunn mesélt arról, hogy A galaxis őrzői 4 már egészen más csapattal készülhet, valamint Ridley Scott azt találta mondani, hogy befellegzett az Alien 5-nek. Apropó, ne felejtsétek el átböngészni a Puliwood gigászi, "30 színész, akik a DC és a Marvel filmjeiben is szerepeltek" című cikkét sem! 

Hirdetés

Mielőtt rátérnénk a heti premierekre, következzenek a kiemelt kedvcsinálók. Először is nézzetek bele Stephen King "A Setét Torony" című regényének filmváltozatába, amiben olyan színészek vállaltak főszerepet, mint Idris Elba és Matthew McConaughey: 

Második trailerünk a Defenderst mutatja be, azt a Netflix-féle hőscsapatot, amelynek tagjait Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage és Iron Fist alkotják. A csipet-csapat Sigourney Weaverrel néz szembe, lesz itt izgalom: 

Addig is, míg a Defenders megkezdi működését, figyeljünk oda a többi szuperhősre: 

A galaxis őrzői vol. 2. (Guardians of the Galaxy Vol. 2.)

Hivatalosan is kezdetét veszi a 2017-es blockbuster szezon, és mi is lehetne erre alkalmasabb nyitány, mint az aktuális Marvel-film, méghozzá az egyik legkultikusabb darab, A galaxis őrzői folytatása. A kis szedett-vedett bagázs veszélytelennek éppen nem nevezhető kalandok közepette próbálja tovább szokni egymást, amikor is felbukkan Űrlord (Chris Pratt) biológiai apja (Kurt Russell), ami további bonyodalmakat okoz, és megint időszerűvé válik megmenteni a galaxist. Aki szerette az első részt, az ezt is kajálni fogja, olvassátok csak el a Puliwood kritikáját, ha nem hiszitek. 

(Érdekesség: A film stáblistája alatt 5 extra jelenet látható.)

Hogyan legyél latin szerető (How to Be a Latin Lover)

Aki a mosómaciékon nem röhögte könnyesre magát, az próbálkozzon ezzel a színtiszta vígjátékkal. A dzsigolóként tengődő Maximo (Eugenio Derbez) zokon veszi, amikor 80 éves párja kirakja a szűrét, mert talált egy nála fiatalabbat, ezért luxusmentes életre kényszerül. Megpróbálja régi kényelmét visszaszerezni, eközben pedig beavatni unokaöccsét a csajozás rejtelmeibe. Olyan színészek bukkannak fel a vásznon, mint Salma Hayek, Kristen Bell, Rob Lowe, Michael Cera és Rob Corddry.  

(Érdekesség: Salma Hayek ezzel a filmmel nyerte el a CinemaCon 2017-es Vanguard Award-díját, melyet 2017. március 30-én vehetett át a Las Vegas-i Caesars Palace hotelben.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Énekelj! (DVD, Blu-ray)
- Miért pont ő? (DVD, Blu-ray)
- Ouija: A gonosz eredete (DVD, Blu-ray)
- Állati nagy szökés (DVD)
- Na, ez már Röfi! 3. évad (DVD)
- A Vadász és a Jégkirálynő (bővített változat)(Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)