Hirdetés

GameStar Filmajánló - A Hangya és a Darázs és Escobar

|

Bár már múlthét óta láthattuk a premier előtti vetítéseknek köszönhetően, csak most került mozikba hivatalosan a Marvel legkisebb Bosszúállójának következő nagy kalandja, a Hangya és a Darázs.

Hirdetés

Bár a hangsúly jelenleg úgyis az aktuális Marvel filmen van, azért érdemes odafigyelni az elmúlt hét híreire is, főleg, hogy azok a Comic-Con jegyében zajlottak. Kiderült, hogy nem lesz Snyder-féle Az Igazság Ligája változat, megkapta első ízelítőjét a Glass, animációs film készül a Batman: Hush alapján, lehullott a lepel Venom egyik ellenfeléről, Tom Hardy is szeretné folytatni a Mad Maxet és a Puliwood összeszedett öt rendezőt, akik helyettesíthetnék James Gunnt A galaxis őrzői 3 élén. 

Hirdetés

Mielőtt rátérnénk a heti premierekre, következzenek a kiemelt kedvcsinálók, amelyek a Comic-Conról származnak. Az első az Aquaman legelső trailere, amely ígéretes képet fest a filmről:

A második a könnyedebb humorral felvértezett Shazam! legelső előzetese, amelyben Zachary Levi lubickolhat majd a szuperhős szerepkörben: 

Addig is, míg a DC hősei megkezdik működésüket, figyeljünk oda a többi szuperhősre: 

A Hangya és a Darázs (Ant-Man and the Wasp) 

A 2015-ös Hangya folytatása az Amerika Kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború közötti időben játszódik, Scott Lang (Paul Rudd) azonban ezúttal nincs egyedül a hősködésben, ugyanis mellécsapódik Hank Pym (Michael Douglas) lánya, Hope (Evangeline Lilly) is, aki Darázs néven segíti a csapatot speciális ruhájának köszönhetően. Hőseinknek azonban nincs egyszerű dolga, hiszen nem csupán Hank feleségét, Janetet (Micelle Pfeiffer) kell megmenteniük a kvantumvilágból, de nagyban megnehezíti a dolgukat egy új ellenfél, a Szellem (Hannah John-Kamen) is. A Hangya és a Darázs a Puliwood szerint látványos, humoros és van szíve is, de kevésbé ötletes, mint elődje. Kikapcsolódásnak így is megteszi. 

(Érdekesség: Ez az első olyan Marvel-film, melynek a címében egy női szereplő nevét is feltüntetik.)

Escobar

A híres netflixes sorozat, a Narcos után az Egy tökéletes nap rendezője, Fernando León de Aranoa arra a feladatra vállalkozott, hogy filmben is elmeséli a hírhedt drogbáró, Pablo Escobar történetét, a főbb szerepeket pedig Javier Bardemre és Penelopé Cruzra osztotta. Tehetséges a rendező, jó az alapanyag, profik a színészek, mégis mi mehetett volna félre? Nos, a Puliwood kritikája szerint sajnos több minden is, olvassátok el és kiderül, milyen lett. 

(Érdekesség: Javier Bardem és Penélope Cruz 2010 óta házasok.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Ready Player One (DVD, Blu-ray, 4K)
- Gringo (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)