Hirdetés

GameStar Filmajánló - A hihetetlen család 2, Haverok harca és Sodródás

|

Sok évnyi várakozás után végre mozikba kerül A hihetetlen család folytatása, de nem ez a kiváló animációs film lesz az egyetlen premier a héten - ajánlunk egy vígjátékot és egy drámát is.

Hirdetés

Csupa érdekes filmes esemény történt a közelmúltban. Kiderült, hogy remake-et kap a Gyerekjáték, bővített verziót a Bosszúállók: Végtelen háború, elhalasztották az Indiana Jones 5-öt, biztosan elkészül a Doctor Strange 2 és megtudtuk, miért nem lesz benne Terry Crews A feláldozhatók 4-ben.

Hirdetés

Kiemelt előzetesünk ezúttal egy különleges és korhatáros darab, Nicolas Cage áll benne véres bosszút, de ami ennél is meglepőbb, hogy azok a kritikusok, akik már látták, dicsőítették mind a filmet, mind a színészt. 

Emellett muszáj megemlítenünk Steve Carell és Timothée Chalamet ígéretes és már most Oscar-esélyesnek tartott drámáját is, amelyben egy apa és fia viharos családi életét nézhetjük majd könnyes szemekkel.

Ennyi erőszak és drámázás után evezzünk kicsit nyugodtabb vizekre a heti felhozatal filmjeivel: 

A hihetetlen család 2 (The Incredibles 2)

14 hosszú évet kellett várnunk rá, hogy minden idők egyik legjobb animációs filmje, A hihetetlen család folytatódjon, de végre a Pixar Brad Bird vezetésével megajándékozott minket a Parr család következő kalandjaival, amelyben felcserélődnek a szerepek. Ezúttal Mr. Irdatlan marad otthon a gyerkőcökkel és Nyúlányka megy bűnt üldözni. A kritikusok dicshimnuszokat zengenek a második fejezetről, méltatva annak minden részletét, a Puliwood véleményét is érdemes megismernetek.

(Érdekesség: A film főgonoszának külsejét a rendező, Brad Bird saját magáról mintázta.)

Haverok harca (Tag)

A legjobb sztorikat az élet írja, így a Haverok harca című vígjáték is megtörtént esetből táplálkozik: a középpontban egy baráti társaság van, akik minden év májusában nekiállnak fogócskázni. Könnyed haveri komédia ez, amelyben olyan színészek próbálnak minket jó kedvre deríteni, mint Jeremy Renner, Jon Hamm, Ed Helms, Jake Johnson, Isla Fisher és Rashida Jones. Ha szeretnétek jól szórakozni egyedül vagy társasággal, akkor érdemes beülni rá. 

(Érdekesség: A linken elolvashatsz tíz érdekességet Jeremy Rennerrel kapcsolatban.)

Sodródás (Adrift)

Egy szerelmespár (Shailene Woodley és Sam Claflin) a Csendes-óceánon próbál meg átjutni Kaliforniába vadonatúj hajójával, csakhogy lecsap rájuk a történelem egyik legnagyobb hurrikánja, innentől kezdve pedig nem marad más céljuk, mint  túlélni. Baltasar Kormákur (Everest, 2 kaliber, Csempészek) új filmjét nem dicsérik túl az első vélemények, így csakis az fontolja meg a megtekintését, aki nagyon kedveli a túlélésre kifutó drámákat. 

(Érdekesség: A Sodródás 90 százalékát a tengeren forgatták. A forgatási napok gyakran hajnali négykor kezdődtek, a stáb minden nap 12 órát dolgozott öt héten keresztül.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Tomb Raider (DVD, Blu-ray)
- Vörös veréb (DVD, Blu-ray)
- Az útvesztő: Halálkúra (DVD, Blu-ray)
- Lady Bird (DVD, Blu-ray)
- Baywatch (DVD, Blu-ray)
- Ben-Hur (2016) (DVD, Blu-ray)
- Mission: Impossible 5. - Titkos nemzet (DVD, Blu-ray)
- Pál, Krisztus apostola (DVD, Blu-ray)
- Sötétségben (DVD)
- Csak most kezdődik (DVD)
- Watchmen: Az Őrzők (fémdobozos változat)(Blu-ray)
- Aki legyőzte Al Caponét (fémdobozos változat)(Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)