Hirdetés

GameStar Filmajánló - A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

|

A héten Jack Sparrow és Charlie Chaplin is visszatér a mozikba. Van még kérdés?

Hirdetés

Annyi minden történt mostanság filmes fronton, hogy nehéz kiválogatni a legérdekesebbeket. A bollywoodi Rambo reboot mindenképpen megemlítendő, de az is fontos, hogy Schwarzenegger a következő Terminátorban is visszatér. És azt hallottátok, hogy a Sony és a Marvel Filmes Univerzuma között nem lesz kapcsolat? Legalább annyira meglepő, mint hogy a Mortal Kombat remake olyan lesz, mint egy korhatáros Bosszúállók, vagy a Universal szörnyes univerzumának bemutatása. 

Ha már szóba kerültek a szuperhősök, láttátok a legújabb Pókember: Hazatérés trailert?

Marvel-karakterekkel ugyan a héten nem szolgálhatunk, de kalózokkal igen: 

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales)

A rumvedelő kalózok, élükön Jack Sparrow-val (Johnny Depp) ismét kihajóznak a Karib-tengerre és a mozivásznakra egyaránt. A gonosz Salazar kapitány (Javier Bardem) megszökik az Ördög Háromszögéből, hogy leszámoljon minden kalózzal, Jack Sparrowra különös figyelmet szentelve. Hogy megelőzze a bajt, Jacknek szüksége van Poszeidón szigonyára, amit azonban egy ifjú tengerész (Brenton Thwaites) és egy szemrevaló "boszorkány" (Kaya Scodelario) is keres, de Jack régi ismerőse, Barbossa kapitány (Geoffrey Rush) is a nyomukba ered a britekkel egyetemben. A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja a GameStar kritikája alapján átlagos lett, míg a Puliwoodnak egy fokkal jobban tetszett, így ha rajongók vagytok, ott a helyetek rajta. 

(Érdekesség: Ha szeretnétek olvasni 50 érdekességet a Karib-tenger kalózai franchise-ról, akkor ezt a cikket érdemes átböngésznetek.)

Modern idők (Modern Times)

Ismét némafilm a mozikban, méghozzá Charlie Chaplin 1936-os klasszikusa. Ebben a már a hangosfilm korszakában készült szatirikus moziban a Csavargó megjár egy gyárat, majd az őrültekházát, véletlenül utcai zavargásokba keveredik, a börtön sem marad ki, de mindeközben megismerkedik egy árva lánnyal is. Időtálló mestermű, amit a Pannonia Entertainment most leporolt, így mindenki pótolhatja a mozikban. 

(Érdekesség: A gyárigazgató alakját Chaplin szándékosan Henry Fordról mintázta, aki nagyon ellenszenves volt számára. A futószalag menti jeleneteket is nagy részben a Ford gyáráról készült reklámfelvételek inspirálták.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Nincs bocsánat (Blu-ray, 4K)
- Tini Titánok: A Júdás szerződés (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)