Hirdetés

GameStar Filmajánló - A setét torony és Minden, minden

|

Stephen King klasszikus regények filmváltozata mellett egy romantikus film is jutott erre a hétre, így A setét torony után az is kiderül, hogy a szerelem sötét verem.

Hirdetés

A forróság ellen a legjobb orvosság, ha töltötök magatoknak egy hideg italt és elolvassátok az elmúlt hét fontosabb történéseit. Ilyen az a lista is, amely a 21. század legrosszabb rendezőit rangsorolta, vagy éppen a hír, miszerint megvalósulhat a John Wick-Atomszőke crossover. Az eddigi legrosszabb animációs film lehet Az Emoji-film, Cara Delevingne bejelentkezett James Bond szerepére, Cate Blanchett több női Marvel gonoszt szeretne látni a mozikban és a Deadpool 2 hangulata hasonlítani fog a Csúcsformában filmre.

Hirdetés

Kivételesen most egy horrorfilm előzetesét hoztuk el, amelyben a legfőbb paraforrást a Gotham szériából ismert Cameron Monaghan jelenti. Elég csak megnézni az augusztus végén érkező Amityville: Az ébredés szinkronos trailerét és megértitek, hogy mire gondolunk: 

Noha efféle rémségeknek nincs most helye a heti felhozatalban, akad két más stílusú film:

A setét torony (The Dark Tower)

Rengeteg buktató és körülményesség árán végre elkészült Stephen King klasszikus regényének első filmadaptációja: A setét toronyban a címszereplő mágikus épület védi meg a halandó világot a démonoktól, amelyet egy sötét varázsló, a Fekete Ruhás (Matthew McConaughey) minden erejével szeretne ledönteni. Nem sokan képesek vele felvenni a harcot, de az utolsó fegyverforgató, Roland Deschain (Idris Elba) igen, akinek egy fiatal fiú, Jake (Tom Taylor) van a segítségére. Elsőre úgy tűnhet, hogy egy izgalmas fantasy történetet kapunk A tetovált lányt, a Palackpostát és a Fácángyilkosokat író Nikolaj Arcel rendezésétől, de az első vélemények alapján - beleértve a Puliwood kritikáját is - A setét torony a valaha készült egyik legfantáziátlanabb adaptáció lett. 

(Érdekesség: A setét torony alapján sorozat is készül, amelyben szintén részt vesz a filmet rendező Nikolaj Arcel.)

Minden, minden (Everything, Everything)

A kánikulában remek program beülni a pároddal vagy barátnőddel egy szívbemarkoló, romantikus filmre, a Nicola Yoon azonos című regénye alapján készített Minden, minden pedig pontosan ilyen. Egy különleges lányról (Amandla Stenberg) szól, aki betegsége miatt nem hagyhatja el szobáját, azonban a szerelem így is rátalál a szomszédban lakó srác (Nick Robinson) képében. Pontosan annyira érzelmes, amennyire hangzik. 

(Érdekesség: A női főszereplő, Amandla Stenberg négy évesen már a Disney reklámkampányaiban vett részt, mint katalógus modell.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- A szépség és a szörnyeteg (DVD)
- Egyes nők (DVD)
- Soha ne felejts! (DVD)
- Rock csont (DVD)
- Cliffhanger - Függő játszma (Blu-ray)
- Tökéletes katona (Blu-ray)
- A zátony (Blu-ray)
- Szelíd motorosok (Blu-ray)
- A kőszívű ember fiai (DVD)
- Az aranyember (DVD)
- Hyppolit, a lakáj (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)