Hirdetés

GameStar Filmajánló - A szépség és a szörnyeteg, Bukós szakasz és Élet

|

Közeleg a nyár, kezd beindulni a premierszezon. Ezúttal a Disney egyik klasszikus meséje kapott élőszereplős feldolgozást, valamint egy könnyedebb zsarus vígjáték, a Bukós szakasz mellett bemutatkozik Jake Gyllenhaal és Ryan Reynolds sci-fi horrorja is.

Hirdetés

Chris Evans szakíthat Amerika Kapitánnyal, készül az Amerikába jöttem 2., Robert Downey Jr. lesz az új Dr. Dolittle, a fiatal Morpheusról szólhat az új Mátrix film, előzményt vagy spin-offot kaphat A szépség és a szörnyeteg és kiderült, hogy végződött volna a Zsivány Egyes

És még nincs vége a szenzációknak! A Netflix például megmutatta az élőszereplős Death Note film első trailerét, amely igencsak megosztotta a rajongókat. Íme a vita tárgya: 

Majd írjátok meg kommentben, hogy nektek hogy tetszik első látásra az adaptáció, de csak azután, hogy átfutottátok a heti premiereket.

A szépség és a szörnyeteg (Beauty and the Beast)

Újra felelevenedik a Disney 1991-es klasszikusa a mozivásznakon. Az öntelt, szörnyeteggé változtatott herceg (Dan Stevens) és a talpraesett, intelligens Belle (Emma Watson) románca garantáltan elvarázsolja még most is a közönséget (bizonyíték erre az első heti amerikai bevétel), ahogy a klasszikus dalok újrahangszerelése is - nem beszélve az újakról - és az olyan nagy nevek feltűnése, mint Emma Thompson, Ewan McGregor, Kevin Kline, Ian McKellen, Luke Evans és Josh Gad. Ha a Puliwoodra hallgattok, a héten ezt nézitek. 

(Érdekesség: Emma Watson, Luke Evans és Emma Thompson is április 15-én született.)

Élet (Life)

Az Alien-filmek legszebb hagyományai elevenednek meg ebben a Jake Gyllenhaal és Ryan Reynolds nevével fémjelzett sci-fi horrorban. A Nemzetközi Űrállomás a Marsról származó minták között az idegen élet nyomaira bukkan. Azonban ez a létforma kellően agresszívnak és ellenségesnek bizonyul nem csupán a legénység, hanem a Föld számára is. Az első kritikák írói többnyire szerették az Életet, kellemesen parásnak találják. Irány a mozi rettegni!

(Érdekesség: Nemrég felröppent az a pletyka, hogy az Élet valójában a jövőre megjelenő Venom mozi előzménye.)

Bukós szakasz (Chips)

Az FBI egyik ügynöke (Michael Pena) beépül a Los Angeles-i motoros rendőrök közé, hogy annak korrupt tagjait leleplezze. Pechjére a legidiótább társat (Dax Shepard) kapja maga mellé, akit a Föld - és a motor - valaha a hátán hordott. Aki látta már a Bukós szakaszt, az azt mondja róla, hogy a sablonos trailerek ellenére meglepően szórakoztató és nem tucatvígjáték lett, tehát nem hozott szégyent arra az 1977 és 1983 között futott televíziós sorozatra, amely alapján készült (és amely megismertette a világgal Erik Estradát). 

(Érdekesség: Dax Shepard felesége, Kristen Bell is szerepel a filmben.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Érkezés (DVD, Blu-ray)
- A mélység kalandora (DVD)
- Tiszta szívvel (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)