Hirdetés

GameStar Filmajánló - A kém, aki dobott engem és A védelmező 2

|

Denzel Washington ismét a gyengéket védi, Kate McKinnon pedig ezúttal nem Józsefvárosról rappel, hanem kémkedik, de akadnak a heti filmkínálatban deszkázós csajok is.

Hirdetés

A közelmúltban tudtuk meg, hogy továbbra is készül A Karib-tenger kalózai 6., alacsonyabb korhatár besorolást kaphat a Venom, befutott az első hivatalos fotó a Dóra, a felfedező filmből, és kiderült az is, hogy ki a legokosabb karakter a Marvel Filmes Univerzumban. Ezen kívül ajánljuk figyelmetekbe a Puliwood két cikkét is, az egyik a Rotten Tomatoes-ról íródott, a másik pedig a forgatókönyvírók munkájába enged betekintést. 

Hirdetés

Akár láttátok a Végállomás: esküvő első trailerét, akár nem, a nemrég kiadott szinkronos előzetessel mindenképpen tegyetek egy esélyt, szórakoztató darabnak ígérkezik:

És most íme a heti felhozatal:

A védelmező 2 (The Equalizer 2)

Ismét Antoine Fuqua (A hét mesterlövész, Kiképzés, Támadás a Fehér Ház ellen) rendezésében folytatódik a 2014-es A védelmező, amelyben Denzel Washington visszatér Robert McCall bőrébe bújva, hogy mesteri képességeit segítségül hívva ismét a kisembereket és az ártatlanokat oltalmazza. Az első részhez hasonlóan a második felvonás is lassú tempóban csordogál, amelyet látványos akciójelenetek szakítanak meg és a főszereplő karizmája még mindig képes elvinni a hátán a filmet - de A védelmező 2 közel sem hibátlan. Olvassátok el a Puliwood kritikáját, ha kíváncsiak vagytok a további részletekre. 

(Érdekesség: Ha kíváncsiak vagytok tíz érdekességre Denzel Washington kapcsán, akkor ne hagyjátok ki ezt a cikket.)

A kém, aki dobott engem (The Spy Who Dumped Me)

A Magyarországon forgatott akció-vígjátékban Mila Kunis és a Saturday Night Live egyik vicces arca, Kate McKinnon próbálnak mosolyt csalni az arcunkra akciózás közben. A történet szerint Audrey (Kunis) ex-pasijáról kiderül, hogy a CIA-nek kémkedik, aminek következményeként a lány és legjobb barátnője, Morgan (Kate McKinnon) is belekeverednek a balhéba, kalandjaikat pedig robbanások, valamint repkedő golyók és poénok kísérik. Kunis és McKinnon mellett egyébként felbukkan még Susanna Fogel (Famous In Love) filmjében Justin Theroux, Sam Heughan, Gillian Anderson és Árpa Attila is. Tipikus egyszernézős mókának ígérkezik. 

(Érdekesség: Kate McKinnon nemrég Jimmy Fallon műsorában magyarul rappelte el az Animal Cannibals egyik számát.)

Skate Kitchen

Meglehetősen kevés film foglalkozik a gördeszkásokkal, azonban Crystal Moselle (A mi falkánk) filmje igyekszik javítani a statisztikákon egy olyan sztorival, ami a fiatalok közösségi médiás jelenlétét is felhasználva próbálja bemutatni ezt a különleges szubkultúrát. Igazi hangulatfilm ez, ami jól eshet, ha érdeklődünk a téma iránt. 

(Érdekesség: Jaden Smith zsenge kora ellenére "büszkélkedhet" már egy Arany Málna-díjjal, amit a 2013-as A Föld utánért kapott.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Nyúl Péter (DVD, Blu-ray, UHD)
- xXx: Újra akcióban (DVD, Blu-ray)
- Egy szent szarvas meggyilkolása (DVD)
- Hazárdjáték (DVD, Blu-ray)
- Telivérek (DVD, Blu-ray)
- Sherlock Gnomes (DVD, Blu-ray)
- A rodeós (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)