Hirdetés

GameStar Filmajánló - A víz érintése, A Pentagon titkai és Éjszakai játék

|

Ezen a héten Guillermo del Toro és Steven Spielberg mérkőzik meg a nézők kegyeiért, míg a nevetésre vágyókat Jason Batemanék vígjátéka szórakoztatja.

Hirdetés

Az elmúlt hét filmes történései tőmondatokban: kiderült, hogy tervben volt egy magyar Gyűrűk Ura film a 90-es években, Schwarzenegger is csatlakozott a Kung Fury 2-höz, a Marvel producere mesélt a Fekete Párduc folytatásáról, megismertük a Sharknado 6 sztoriját, Jessica Chastain már tárgyal az AZ folytatásáról és J.J. Abrams kiosztotta a Star Wars: Az utolsó Jedik néhány elégedetlenkedőjét. 

Hirdetés

Ezúttal két szinkronos előzetest is hoztunk, a legelső a Taxi 5-é: 

A második pedig a Deadpool második részéé, amelyben Thanoshoz és a korábbi szerepeihez hasonlóan most is Kőszegi Ákos szólaltatja meg Josh Brolint: 

Villámgyors verdákkal és szuperhősökkel éppen nem szolgál a heti mozis felhozatal, de végignézve a kínálaton garantáljuk, hogy nem fogtok unatkozni. 

A víz érintése (The Shape of Water)

A Golden Globe-ot már megnyerte magának Guillermo del Toro legújabb rendezése, A víz érintése, és nagy esély van rá, hogy az Oscar-gáláról is szoborral távozik. A filmet, amely egy titkos kutatóintézetben takarítóként dolgozó néma nő (Sally Hawkins) és egy vízi lény (Doug Jones) kapcsolatáról szól, egymásra licitálva dicsérik a kritikusok, a Puliwood szerint egyenesen remekmű. Valószínűleg nem fog mindenkinek tetszeni, de ha tehetitek, mindenképpen nézzétek meg! 

(Érdekesség: A víz érintése a szexipart is megihlette.)

A Pentagon titkai (The Post)

Steven Spielberg megtörtént esetet feldolgozó filmje, A Pentagon titkai középpontjában a The Washington Post újságírói állnak, akik a kormány számára kényes témáról akarnak publikálni egy írást, de a hatalmon lévők mindent megtesznek annak érdekében, hogy eltusolják az ügyet. A rendezőzseni legújabb művéhez - amely akár felfogható egy Az elnök emberei előzménynek is - olyan színészóriások asszisztáltak, mint Tom Hanks és Meryl Streep, míg a mellékszerepekben többek között Bob Odenkirk, Bruce Greenwood és Sarah Paulson bizonyítanak. Ajánljuk.

(Érdekesség: Tom Hanks a való életben is ismerte a film két főszereplőjét ihlető személyt. Személyese találkozott az általa alakított Ben Bradlee-vel és Kay Grahammel (őt alakítja Meryl Streep) egy nappal a nő halála előtt.)

Éjszakai játék (Game Night):

A John Francis Daley-Jonathan Goldstein (Pókember: Hazatérés, Vakáció) páros legújabb vígjátékának sztorija szerint Max (Jason Bateman) és Annie (Rachel McAdams) megrögzött társasjáték rajongók, egyik este pedig Max testvérének (Kyle Chandler) köszönhetően egy emberrablással és lövöldözéssel teli őrült estébe csöppennek ők és a barátaik is. Az Éjszakai játékot kifejezetten szerették az újságírók (mi is), üde színfoltnak tartják a komédiák között. Ha szeretnétek nevetni egy jót, ez lehet a tökéletes választás. 

(Érdekesség: A színésznő elmesélte, hogy a filmbeli csapat a közös munkát együtt, egy játékkal töltött estével kezdte. McAdams, Jason Bateman meg a többiek játszottak egy hosszú parti Clue-t: a filmben szereplő Billy Magnussen főzte a vacsorát.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Wind River: Gyilkos nyomon (DVD, Blu-ray)
- Büntető ököl (DVD)
- Hóember (DVD, Blu-ray)
- Űrvihar (DVD, Blu-ray)
- Brigsby mackó (DVD)
- Nyírjuk ki Günthert! (DVD)
- Hullagyáros (DVD, Blu-ray)
- Vad esküvő (DVD)
- Óriásláb fia (DVD)
- My Little Pony: A film (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)