Hirdetés

GameStar Filmajánló - Alfa, Az ismeretlen rém és Fák jú Tanár úr! 3.

|

A heti filmkínálatban végre megismerhetjük az "ember legjobb barátja" mondás eredetét, retteghetünk egy kicsit, nevethetünk egy vígjátékon és Andrew Garfieldot is viszontláthatjuk a nagyvásznon.

Hirdetés

Izgalmas hírek érkeztek mostanság Hollywoodból. Jelenleg Scarlett Johansson a világ legjobban fizetett színésznője, egy Farkas easter egg is volt A legnagyobb showmanben és még Chris Hemsworth-nek sem tetszik a Thor: Sötét világ. Ha érdekes olvasnivalóra vágytok, ne hagyjátok ki a Puliwood cikkeit, mint amilyen a box office-os, filmstúdiós és a megfilmesítendő történelmi témás

Hirdetés

Rendhagyó módon ezúttal egy hazai vígjáték előzetesét mutatjuk be nektek, a BÚÉK-ét, amely a 2016-os Teljesen idegenek magyar feldolgozása olyan színészekkel, mint Lengyel Tamás, Elek Ferenc, Törőcsik Franciska és Hevér Gábor. 

Erre ugyan még december 6-ig várnunk kell, viszont mutatunk négy olyan filmet, amik már mától megtekinthetőek az ország mozijaiban: 

Alfa (Alpha)

Albert Hughes (Éli könyve) filmjében az ember és a farkas összebarátkozásáról szóló kalandos történetet ismerhetjük meg, amelyben egy a törzsétől elszakadt fiú (Kodi Smit-McPhee) sorstársával, a falkájától elszakadt farkassal működik együtt a túlélés érdekében. Ahogyan azt a Puliwood kritikája is alátámasztja, az Alfa nem hibátlan, viszont kihagyhatatlan élmény, főleg IMAX-ben és 3D-ben ajánlott, nem csak kutyabarátoknak. 

(Érdekesség: A filmben látható kutya egy kárpáti farkas és egy németjuhász keveréke.)

Az ismeretlen rém (Slender Man)

Egy mémből vált legendává Slender Man, és a gyermekeket elraboló lény története annyira hatásos lett internetszerte, hogy még 2014-ben két 12 éves gyerek meggyilkolta egy barátját - ebből készített az HBO dokumentumfilmet. Most azonban az ismeretlen rém Sylvain White (Lökd a ritmust!, Vesztesek bosszúja) rendezésében végre a mozikban is bemutatkozhatott, bár a vélemények szerint bárcsak ne tette volna. A kritikusok inkább a korábbi doksi újranézését vagy bepótlását javasolják, mintsem a mozijegyet erre. Csak akkor nézzétek meg, ha nagyon vártátok. 

(Érdekesség: Slender Man eredeti alkotóját senki sem ismeri, csupán az álnevét: Victor Surge. A név a film stáblistáján is olvasható.)

Kaliforniai rémálom (Under the Silver Lake)

David Robert Mitchell a Valami követ című horrorjával világsikerre tett szert, következő rendezése pedig egy egyedi hangulatú krimi, amelyben a főhős, Sam (Andrew Garfield) egy a szomszédjából eltűnő lány ügyében nyomoz. A Kaliforniai rémálom nagyon ambiciózus projekt, túlságosan is sokat akar markolni, viszont szerethető és semmi mással össze nem hasonlítható hangulatú alkotás lett, amely érdemes lehet a figyelmünkre. 

(Érdekesség: Riley Keough medencés jelenete tökéletes másolata Marilyn Monroe utolsó filmje, a Something's Got to Give egyik jelenetének.)

Fák jú Tanár úr! 3. (Fack ju Göhte 3)

A Fák jú tanár úr! 3-ban Zeki Müllerre (Elyas M'Barek) új tanév, és ezzel együtt új problémák várnak a Göthe középiskolában, ugyanis a pályaválasztási tanácsadó sötét jövőt jósol az osztály tagjainak, akik csalódottságukban még több bajt kevernek. Ennek hatására Zekiből előtör az igazi tanár, és elhatározza, hogy átrugdossa őket az érettségin. Aki a korábbi két részre vevő volt, az bizonyára a harmadikat is értékelni fogja. 

(Érdekesség: Az alkotók elmondása szerint a harmadik részt már nem fogják újabb epizódok követni.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- A héten sajnos nincs új megjelenés. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)