Hirdetés

GameStar Filmajánló - Alice Tükörországban és Pénzes cápa

|

Négy olyan film is van a heti felhozatalban, amire érdemes odafigyelni, elvégre nem minden nap kerül újra mozikba a Kék Bársony, láthatjuk Johnny Deppet az Őrült Kalaposként és rendez filmet Jodie Foster.

Hirdetés

Szokás szerint kezdjük a hírekkel, pörgessük fel magunkat. A Planet Hulkból is merítenek a Thor: Ragnarokban, látványtervek bukkantak fel a Pókember 4-ről, befutottak az első forgatási képek a Farkas 3-ról, megmutatta magát a Harry Potter and the Cursed Child, koncepciós rajzokat kapott a Verdák 3, Lex Luthor visszatér az Igazság Ligája filmben, készül a Kung Fury 2 és a Batman: Gyilkos tréfa szinkronját is bejelentették. 

Fontos nektek megmutatnunk a Batman Superman ellen bővített kiadásának első trailerét is, amely remélhetőleg az alapfilm számos hiányosságot kijavítja majd: 

Az Ultimate Edition külföldön június 28-tól lesz elérhető digitálisan, viszont az alábbi filmek már nézhetőek a mozikban:

Alice Tükörországban (Alice in Wonderland: Through the Looking Glass): 

6 évvel és Johnny Depp érdemi karrierjével később megérkezett az Alice Csodaországban régóta dédelgetett folytatása, az Alice Tükörországban. Ezúttal Alice (Mia Wasikowska) visszatér a varázslatok birodalmába - miközben a viktoriánus Angliában sem mennek feltétlenül jól a dolgok -, hogy segítsen a Kalaposon (Depp), ehhez azonban kénytelen összeakasztani a bajszát nem csak a nagyfejű Vörös Királynővel (Helena Bonham Carter), hanem magával az Idővel (Sacha Baron Cohen) is. A látvány ezúttal is csicsásan csodás, a karakterek és a konfliktusok pedig gyermekien egyszerűek, de nincs is ezen mit csodálkozni, hiszen ez a szűk, de végig pörgős két óra mégiscsak a kisebbeknek készült, amelyen a nagyobbak sem fogják a szájukat húzni.

(Érdekesség: Ha minden jól halad, akkor jövő májusban mutatkozik be a Karib-tenger kalózai franchise következő része, a Dead Men Tell No Tales.)

Kék bársony (Blue Velvet): 

Ezúttal sem maradhatunk egy klasszikus újra bemutatása nélkül, most például David Lynch 30 éves filmjét, a Kék bársonyt láthatja nagyvásznon a nagyérdemű, amely csodás előképnek is felfogható a Twin Peakshez. Jeffrey Beaumontnak rá kell jönnie, hogy az a békésnek hitt kisváros, amelyben él, közel sem annyira nyugodt, mint azt képzelte, amikor talál egy levágott emberi fület. Elkezd nyomozni a fül "tulajdonosa" után, de végül egyre jobban belebonyolódik az erotikával és erőszakkal átitatott kisvárosi titkok hálójába.

(Érdekesség: A Twin Peaks várhatóan 2017-ben tér vissza, nagyon várjuk már)

Máris hiányzol (Miss You Already): 

Az első Alkonyat, valamint A lány és a farkas rendezője ezúttal mellőzi a misztikumot és a meseiséget, ahogy a tinirománcot is, és a Máris hiányzol történetében két nő barátságára koncentrál. Az egyiküknek (Drew Barrymore) éppen sikerülne a régóta vágyott családalapítás, miközben élvhajhász barátnője (Toni Colette) súlyosan megbetegszik, ez pedig mindkettőjüket az életük és barátságuk újragondolására készteti. 

(Érdekesség: Tudtátok, hogy Drew Barrymore volt a Family Guy-ban Jillian és Mrs. Lockhart hangja is?)

Pénzes cápa (Money Monster):

Hollywood, mint minden társadalmi traumát, például a háborúkat és katasztrófákat, úgy a pénzügyi válságot is igyekszik feldolgozni, viszont a temérdek szakkifejezés és a rendszer átláthatatlansága nem könnyíti meg az egészet. A nagy dobás után most a rendezői székben Jodie Foster próbálta elmagyarázni a saját tanulságát egy túszejtős thrilleren, a Pénzes cápán keresztül, amelyben egy pénzügyi tanácsadó műsor házigazdáját (George Clooney) ejti túszul egy kisemmizett fiatalember (Jack O'Connell), akinek az a célja, hogy fény derüljön az igazságra.

(Érdekesség: George Clooney hangja ismét Szabó Sipos Barnabást.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Nagyfater elszabadul (DVD, Blu-ray)
- A dán lány (DVD, Blu-ray)
- A kis herceg (DVD)
- Barbie: Titkos ügynökök (DVD)
- Ház az utca végén (DVD)
- George Harrison: Élet az anyagi világban (DVD)
- Kamaszok kalamajkái Krétán (DVD)
- A lökött tesó (DVD)
- Fúsi (DVD)
- Aferim! (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)