Hirdetés

GameStar Filmajánló - Aquaman és Pókember: Irány a Pókverzum!

|

A képregényrajongóknak idén előbb jött a karácsony, hiszen a héten Pókemberrel és Aquamannel is találkozhatnak a mozikban, de azoknak sem kell aggódnia, akik egyikért sem rajonganak, vannak más típusú filmek is.

Hirdetés

Bár a hangsúly jelenleg úgyis az Aquamanen és a Pókemberen van, azért érdemes odafigyelni az elmúlt hét érdekességeire. Ilyen például az is, hogy pár rajongó újraforgatta a Marvel Kapitány előzetesét, rekordot döntött a Bosszúállók: Végjáték első trailere, alakul a Bond 25 szereplőgárdája, a Disney legsikeresebb éve lehet 2019 és a Puliwood premier előtt belenézhetett az Alita: A harc angyalába, élménybeszámolóban mesélnek a tapasztalataikról. 

Hirdetés

Nem csak hírekkel, előzetesekkel is el voltunk eresztve az elmúlt héten. A legfontosabb, hogy hosszú várakozás után végre megérkezett a Bosszúállók 4, avagy a Bosszúállók: Végjáték első trailere (amelyről már elemzés is készült, ha kíváncsiak vagytok minden részletre és spekulációra): 

A második kiemelt videó a Godzilla folytatásához köthető, amelyben kedvenc ősgyíkunknak több ellenféllel is meggyűlik a baja, ráadásul akad olyan is köztük, aki lepipálja méretben.

Addig is, míg a Bosszúállók felkészülnek a visszavágásra, figyeljünk oda a többi szuperhősre: 

Pókember: Irány a Pókverzum! (Spider-Man: Into the Spider-verse)

A legújabb, különleges stílusú Pókember filmben nem Peter Parker (Jake Johnson), hanem Miles Morales (Shameik Moore) a sztár,  akinek meg kell tanulnia, hogy mihez kezdjen az új képességeivel, ebben pedig Peter segít neki. Csakhogy a nyakukba szakad a világ megmentése is. Rajtuk kívül olyan hálószövők is felbukkannak a párhuzamos univerzumokból, mint a Noir Pókember (Nicolas Cage), Spider-Gwen (Hailee Steinfeld), Póksonka (John Mulaney) és a SP//dr robotot irányító Peni Parker (Kimiko Glenn). A GameStar és a Puliwood kritikája szerint is kihagyhatatlan lett a Sony Pictures animációs filmje, így ezt ajánljuk a leginkább a héten. 

(Érdekesség: A film különleges látványvilágán 140 animációs szakember dolgozott. A Sony Pictures Animation egyik filmjén sem dolgoztak még ennyien korábban.)

Aquaman

Miután az Igazság Ligájában bemutatkozott, a DC hablegénye saját filmet kapott a horrorokban jártas James Wan (Démonok között, Insidious, Halálos iramban 7) rendezésében, aki nem csupán azt tűzte ki céljául, hogy visszaállítja a karakter popkultúrában alaposan megtépázott hírnevét, hanem azt is, hogy a filmes univerzumukat egy hasonlóan erős eredettörténettel bővíti, mint amilyen a Wonder Woman is volt. A címszereplőt ismét Jason Momoa formálja meg, aki bír akkora karizmával (és karizommal), hogy simán elviszi a hátán a filmet, de az Aquaman emellett lehengerlő látványvilággal is rendelkezik, az illusztris szereplőgárdáról nem is beszélve (Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Dolph Lundgren). Olvassátok el a kritikánkat, amiben Csirke leírta, hogy milyennek találta a filmet, a Puliwoodon pedig olvashattok egy másik véleményt is. 

(Érdekesség: Kidman több éve lelkes rajongója Wannak, akiről több alkalommal is a 'horror új mestereként" beszélt az interjúiban, elsősorban az Insidious és a Démonok között című filmjei kapcsán.)

Milliárdos fiúk klubja (Billionaire Boys Club)

James Cox (Drogtanya) életrajzi drámája, a Milliárdos fiúk klubja azzal szerezte magának a legnagyobb figyelmet, hogy A világ összes pénzével ellentétben ebből nem vágták ki a szexuális zaklatással megvádolt Kevin Spacey jeleneteit. A sztori szerint két lelkes fiatal (Ansel Elgort, Taron Egerton) összeadva a tudását nagy pénzt szakít kapcsolatokon keresztül, megalapítják a milliárdos fiúk klubját és elkezdik megélni az amerikai álmot, azonban elvakítja őket a sok pénz és végzetes hibát vétenek, amikor összeállnak Beverly Hills legmenőbb befektetőjével (Spacey). 

(Érdekesség: A történetet 1987-ben dolgozták fel egy tévéfilmben. Judd Nelson, aki a 2018-as változatban Ryan Huntot alakítja, szintén játszott benne.)

Álommeló (Second Act)

Peter Segal (Zsenikém, Csupasz pisztoly 33 1/3) tizedik egész estés filmje egy romantikus komédia, amelyben Jennifer Lopez karaktere megpályázza a menedzseri állást a szupermarketben, ahol dolgozik, de elutasítják, ez pedig lökést ad neki, hogy olyan életet éljen, amiről mindig is álmodott. Ha végtelenül romantikus beállítottságúak vagytok és szeretitek a happy enddel végződő sztorikat, akkor az Álommeló beférhet egy unalmas délutánba. 

(Érdekesség: A főszerepet eredetileg Julia Roberts alakította volna, de végül Jennifer Lopez lett a befutó.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Meg: Az Őscápa (DVD, Blu-ray, 4K, 3D)
- A védelmező 2 (DVD, Blu-ray, UHD)
- Barátom, Róbert Gida (DVD)
- Luis és a Zűrlények (DVD)
- Családi szívás (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)