Hirdetés

GameStar Filmajánló - Assassin's Creed, Kaliforniai álom és A fegyvertelen katona

|

Az év utolsó Filmajánlójában Michael Fassbender asszaszinná válik, Ryan Gosling és Emma Stone elrabolja a szívünket és Mel Gibson ismét megmutatja, mit tud rendezőként.

Hirdetés

Az év utolsó Filmajánlójában szeretném megköszönni nektek, hogy egész évben velem tartottatok és azt is, ha a cikkek esetében átkattintottatok a GameStar filmes testvéroldalára, a Puliwoodra. Mit is kívánhatnék mást, minthogy a pattogatott kukorica illata lengje be a napjaitokat és legyen filmekkel telített, sikerekben gazdag, boldog újévetek! 

Zárjuk az évet egy masszívabb kedvcsinálóval, amelyben a 2017-ben megjelenő filmek trailereiből készült egy összeállítás, benne olyan nagyágyúkkal, mint a Dunkirk, a Pókember: Hazatérés, a Logan, a Galaxis Őrzői 2, a War of the Planet of the Apes és az Igazság Ligája: 

De még mielőtt átlépnénk a következő évbe, még az alábbi filmek kerülnek a mozikba:

Assassin's Creed

A Warcraft után újabb játékadaptáció költözik a vásznakra, méghozzá nem is akármilyen szereposztással. Az Oscar-jelölt Michael Fassbender (A szégyentelen, X-Men: Az elsők) bújt Callum Lynch bőrébe, aki belekeveredik a templomosok és asszaszinok több évszázados küzdelmébe. Ezért pedig újra kell élnie egy őse emlékeit még a spanyol inkvizíció idején, ami viszont lényegesen többet nyújt, mint testen kívüli élmény. Sajnálatos módon a kritikusok szerint - beleértve a mi véleményünket és a Puliwood értékelését is - az Assassin's Creed film sem lesz ott a legjobb játékadaptációk dobogóján, sőt. 

(Érdekesség: A filmben látható a legmagasabb szabadesés, amit bemutattak közel 35 év alatt. A kaszkadőr Damian Walters nevéhez fűződik, aki 38 méter magasból ugrott. Az esés majdnem 3 másodpercig tartott és 98 km/h becsapódási sebességgel ért véget.)

Kaliforniai álom (La La Land)

Manapság már nem divatosak a musicalek a nagvásznon, viszont Damian Chazelle a Whiplash után ismét a zene nyelvén keresztül húz be minket egy varázslatos történetbe. Sebastian (Ryan Gosling), a jazzrajongó zongorista megismerkedik a feltörekvő színésznőjelölt Miával (Emma Stone) és fenekestül felforgatják egymás életét. Ugyan közösen álmodoznak, de álmaikért mindkettőjüknek meg kell fizetnie az árát. A Kaliforniai álom a Puliwood szerint instant klasszikus, a filmtörténelem egyik gyöngyszeme, így mindenképpen nézzétek meg a közeljövőben. Akkor is, ha a téma hidegen hagy! 

(Érdekesség: Eredetileg Miles Teller és Emma Watson alakították volna a főszerepeket.)

A fegyvertelen katona (Hacksaw Ridge)

Mel Gibson az Apocalypto után ismét rendezésre adta a nevét, méghozzá egy meghökkentő igaz történetet vitt a vászonra. Desmond Doss (Andrew Garfield) a II. világháború egyik legvéresebb csatáján vett részt és mentette meg 75 társa életét úgy, hogy erkölcsi és vallási okokra hivatkozva megtagadta a fegyveres szolgálatot, ezzel kivívva nem csak felettesei, hanem bajtársai ellenszenvét is. A fegyvertelen katona megtekintését mindenképpen ajánljuk, mert ha nem is mindenkinek veszi be a gyomra, az érzelmi töltetért és Garfield (Oscar-esélyes?) alakításáért megéri adni neki egy esélyt. 

(Érdekesség: 14 év telt el a film ötlete és megvalósítása közt.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- A héten sajnos nincs új megjelenés. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)