Hirdetés

GameStar Filmajánló - Atomszőke és Dzsungel-mentőakció

|

Heti kiemelt filmünk Charlize Theronhoz köthető, aki John Wicket megszégyenítő módon veti bele magát a harcokba, de van azért családi opció is.

Hirdetés

Történt egy olyan csekély esemény mostanság, amit San Diego-i Comic-Connak hívnak, ahonnan naponta több tucat hír futott be. Természetesen az összeset vissza tudjátok olvasni a Puliwood gyűjtőoldalán, de az elmúlt napok sem voltak éppen eseménytelenek, hiszen dátumot kapott a következő James Bond film, jöhet az első John Wick mellékszál, idehaza is bemutatkozik az orosz szuperhősfilm, a Védelmezők és leleplezték az Odaát spin-off stábját is. 

Hirdetés

Láttátok már a Michael Fassbender főszereplésével készült skandináv krimi, a Hóember előzetesét, amelyet a Suszter, szabó, baka, kém és az Engedj be! filmek rendezője, Tomas Alfredson dirigált? A hidegrázás garantált: 

A jóleső borzongásra egészen októberig kell várnunk, addig is csak kibírjuk valahogy a pofonokat osztó Charlize Theronnal és a menekülő állatkákkal: 

Atomszőke (Atomic Blonde)

Ha azt nézzük, hogy miket művel az Oscar-díjas Charlize Theron kaszkadőr segítsége nélkül az Atomszőke című akció-thrillerben, és hogy ki felelős azért, hogy ezeket műveli (David Leitch az, aki Keanu Reevesből is bérgyilkost faragott), akkor bátran ráfoghatjuk, hogy megszületett a női John Wick! Izgalmas, pörgős, az imádnivaló Theron szerepel benne, James McAvoy a partnere, és a film nagy részét Budapesten forgatták. Milyen más indok kelhet még ahhoz, hogy beüljetek rá? A Puliwood is ajánlja, nyomás hát!

(Érdekesség: Ha szeretnétek látni Theront akció közben a kulisszák mögött, nézzétek meg ezt a feliratos részletet, érdemes!)

Dzsungel-mentőakció (Jungle Bunch)

Tombol a nyári szünet, így kötelező az animációs mesék adagolása. A legújabb felvonás a Dzsungel-mentőakció, amelyben egy hatalmas tigris, Maurice és kis csapata tartja fenn a rendet a dzsungelben, csakhogy megjelenik a színen Igor, a gonosz koala, akinek eltökélt szándéka megsemmisíteni az élőhelyüket. A megállításához segítséget kell kérniük a dzsungel legendáitól, a Bajnokoktól. Kedves mese, kólával jól csúszik majd a családnak. 

(Érdekesség: A következő animációs film, ami mozikba kerül, az Emoji-film lesz, benne Kakival, akinek a hangját Sir Patrick Stewart kölcsönzi.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Elveszve Párizsban (DVD)
- Balerina (DVD)
- Lego Scooby-Doo - Tajték-parti bingóparti (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)